Necro Files, the (1997)

necrofiles_thumbHát az ember az egyik legalantasabb lény a földön. Nincs még egy lény akinek igy omlana a mocsok és a szar az agyából. Ez a fajta szellemi végtermék több mindenben megnyilvánulhat, jelen esetünkben egy filmben, ami nem más mint a NECRO FILES. Egy amatőr filmről lenne itt szó, ami elég erősen meg is mutatkozik benne. 🙂
A történet, röviden: főszereplőnk Logan, egy fiatal pszihopata nekrofil kannibál sorozatgyilkos (minden ami szép és jó). Egyik este egy kellemes kis gore mészárlás és az azt követő letartóztatás után emberünknek sikerül elhalálozni egy rendőr által. Emberünket eltemetik…

Telnek múlnak az évek, míg egész véletlen (vagy tudatosan) odatéved egy sátánistákból álló csoport, akik mágikus sátáinsta jelszavakkal és csecsemő feláldozásával felélesztik Logan-t, aki rothadó zombiként ki is mászik a gödörből. A kis csoport pár tagját kellemesen lemészárolja és elindul útjára. Loganben él, a vágy hogy régi múltját újra felélessze, így elindul lányokat keresni, akiket meg tud erőszakolni és/vagy megenni. Lesz is itt nemsokára mindenféle leányzó, még szado mazo domina cicababák is. Mindeközben a két megmaradt sátánista fiatal visszatér a temetőbe hogy megtudja, mi a fene történt valójában. Most jön a slussz poén: feléled a csecsemő is akit ott áldoztak fel. Micsoda váratlan fordulat nemdebár?
Logan, a rothadó kannibál nekrofil zombi egyik háztűznézője során ráakad egy érdekes dologra ami igencsak felkelti a figyelmét. Ez nem más, mint egy guminő, akibe. érzelmes Loganünk hamar beleszeret. Egyik kis násztáncuk során – ami egy szép tarka réten zajlik – arra téved a zombicsecsemőnk és kiharapja a guminő torkát, aki leereszt. Logan erre feldühödik és megindul a két titán harca. Logan végül megöli a csecsemő zombi kult kannibált, aztán a helyszínre érkező rendőr bácsi meg ővele végez.

necrofiles1

Nos…ez egy igen érdekes film. Mit is lehetne elmondani a történetről… azt, hogy “ZSENIÁLIS”. Hogy fordulhat meg egy ekkora idióta baromság valakinek a fejében? Ráadásul még pénzt is öl bele hogy leforgassa. Az effektek elég középszerűek, mármint ami a zombit illeti, de ugyanakkor ittvan a csecsemő…egész konkrétan egy játékbaba, amit zsinóron lengetnek, ugyanis az nem sétál hanem repül. Micsoda technikai megoldás!! Még véletlenül sem próbálták lelpezni hogy ez egy játékbaba, jó az úgy ahogy van. Kecsesen átrepül a városon, nyakon harap embereket, stb. A másik komoly jelenet, amikor először mutatják Logan péniszét. Namármost itt el kell képzelni egy kb fél méteres faszt, amint lóg a lábaközött amikor sétál valahol a városban. 🙂

necrofiles2

A színészi munka kimagasló! Kb az első dolog amit megtanítanak egy iskolában, hogy ha vesznek ne nézz bele a kamerába. Ezt valószínűleg a színészek nem tudták, így hát többször is elkövették ezt a hibát. A dialógusok is nevetségesek, de a legkomolyabb az a sátánista szekta… egyszerűen nem tudom leírni azt, ami ott történt a filmben.
Mindent összevetve egy hulladék igénytelen szar amatőr filmről van szó, de megvan a maga varázsa azért. Egy nagy kanna házibor+haverok társasága és a film fénypontja lehet az estének. Mint ahogyan az enyémnek is volt. 🙂 Igénytelenségének ellenére aki megtudja szerezni az tegye meg, mert egyszer látni kell egy ilyen szart is:-)
És a végére maradt a legszebb… már elkészült a folytatás LUST NEVER DIES címmel. Ámen.

értékelés: 9/10

Berzerker

Be the first to comment on "Necro Files, the (1997)"

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .