The Descent: Part 2

Hosszú évek várakozása után végre kiderül, mi történt az első film túlélőjével, sikerült-e kijutnia a barlangból.

Ráadásul a készítők még több vért, izgalmat ígérnek. Dacára annak, hogy ezt majdnem minden folytatásnál megkapjuk, még akár jól is elsülhet a dolog. A puszta tények alapján egy jóféle folytatást remélhetünk, hiszen Jon Harris ült a rendezői székbe, aki eddig vágóként az első résznél, illetve az Eden Lake-nél is bábáskodott.

A színészek pedig a következők: Shauna MacDonald, Natalie Jackson Mendoza, Gavan O’Herlihy, Joshua Dallas, Anna Skellern, Douglas Hodge, Krysten Cummings, MyAnna Buring, Alex Reid, Saskia Mulder, Nora-Jane Noone. Így többen is visszatértek az eredeti stábból, nagy valószínűség szerint visszaemlékezésekben láthatjuk őket (vagy mégse?). A film alapvetően az első rész szálait bogozza tovább, majd miután egy újabb csapat késztetést érez arra, hogy megnézze, mi történt valójában, elszabadul a pokol. A falmászók pedig éhesebbek, mint valaha.

Az előzetese nem árul el igazán sokat, de érdekesnek titulálja a művet, továbbá számtalan kis klip nézhető meg a hivatalos oldalon.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Jjh1uL-RzMU&w=560&h=340]

Ugyan számos országban és jó néhány fesztiválon bemutatták már, az USA-ban még eddig nincs információ, mikor szeretnék vetíteni, de ha minden igaz, március előttig erre sor kerülhet. Mi pedig várjunk türelmesen…

[Bloody-disgusting, Fangoria]

1 Comment on "The Descent: Part 2"

  1. Sajnos mint azóta kiderült a folytatás köszönő viszonyban nem volt az első résszel minőségileg.Nagyon elcseszték…kár érte,jobbat is ki lehetett volna hozni ebből a filmből.Nekem nagy csalódás volt.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..