2001 Maniacs: Field of Screams

Habár az eredetileg Beverly Hellbillys-re keresztelt film nem sok nyilvánosságot kapott, azért jegyezzük meg, hogy Tom Sullivan vérbő filmjének folytatásáról van szó.

Kezdjük azzal a ténnyel, hogy a rendező úr maradt az alkotás mellett, viszont a karakterek jó része kicserélődött. Talán a legérzékenyebb pont, hogy ezúttal Robert Englund helyett Bill Moseley fogja eljátszani Buckman szerepét. A további szereplők pedig: Lin Shaye, Nivek Ogre, Courtney Peldon, Ashley Peldon, Adam Robitel, Ahmed Best, Trevor Wright, Andrea Leon, Ryan Fleming, Dylan Edrington, Christa Campbell, Amy Baniecki, Tony Todd. Tehát maradtak nagyjából a zsáner színészeknél, ez elég bevett szokás a csak dvd-re szánt filmeknél, illetve a folytatásoknál.

A sztori szerint a sheriff többé nem falaz a bestiáknak, így kénytelenek elhagyni városukat, majd felveszik a “Pleasant Valley Traveling Road Show” nevet, s érdekes mutatványos konvojként járják az államokat, új áldozatok után kutatva. A film pedig egy tv stábot követ, akik lassan, de biztosan kelepcébe esnek.

Tom Sullivan nyilatkozott az egyik első fesztiválon, ahol bemutatták a filmjét: “Imádtam a forgatás minden pillanatát, Iowa nagyszerű helyszínnek bizonyult. A film szerintem egy őrült sztori, remek betétdalokkal. Annyi zene benne majdnem, mint a Rocky Horrorban. Sőt, például a Flashdance Maniac c. számára elkészítettük a magunk Cannibal c. számát. Nagyon vérpezsdítő lett.

Már évek óta horrorkomédiát akartunk gyártani. Mint amikor a South Park srácok is csináltak egyet (Cannibal – The Musical – plendil). Olcsó poénok, durvaság, gore. Egy kicsit mindenből van benne. Kaptunk 12napot forgatásra. Az egész filmre annyi pénzünk volt, mint amennyibe egy nap kerülhetett a a Transformers-nél.”

Bill Moseley is igyekezett válaszolni: “Buckman-t én fogom eljátszani, de ebben nagy szerepe volt Tom (Sullivan) és Robert Englund közbenjárásának. Illetve Herschell Gordon Lewis-nak. Ő az igazi atyja ennek. “

Megjelenés: 2010. január 13.

[Bloody-disgusting, AFM]

Be the first to comment on "2001 Maniacs: Field of Screams"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..