Werewolf in a Womens Prison (2006)

wwolf_thumbProfánul csak annyit mondok: She-wolf movie. Nem egyébről van szó kérem szépen, mint a vérfarkasos horror, az old-skool női börtönfilmek, valamint a nyálcsorgatásra kiválóan alkalmas szoft-pornó elemek felhasználásával készült, tipikus grindhouse-jegyeket is magán viselő, meglehetősen elborult alkotásról.

Ha az előbbi elemeket okosan összefoglaljuk, kijön az, hogy tulajdonképpen egy videóra indokolt, rendkívül gagyi és ordenáréságban tobzódó, minimál költségvetés & maximál gore felkiáltással készült, csöcsökben gazdag rétegfilm az, amit az arcunkba kapunk. Ha másért nem, hát a kísérletezgetés okán érdemes beszerezni, de agypusztító következményekért nem vállalok felelősséget…

wwolf_1

Sarah és barátja a susnyás közepén sátoroznak, mikor random módon megtámadja őket egy vérfarkas. Őt megsebzi, barátjának átharapja a torkát, végül a vodkával lelocsolt szörny is halálát leli. Sarah másnap az őrült bűnözőkre szakosodott női börtönében ébred tök pucéran, ahol a domina kinézetű nevelőnő hamar megmutatja mi itt a pálya. Először csak kikötözve inzultálja, majd az ilyenkor szokásos nyilvántartásbeli fotók elkészülte után csinál pár meztelen képet is, mert ugye a netre is kell valami, majd telefonálás közben csapatják meg kicsit árammal. Miután kiállta a próbákat, elvezetik a cellájába, ahol egy Rachel nevű csaj már várja, s welcome drinkként rögtön lehúznak egy-egy felest bizonyos műanyag étolajas üvegben tárolt tekilából. Este aztán megjelenik Sarah meghalt barátja – eléggé lestrapált állapotban – hogy figyelmeztesse őt a vérfarkas-létre, mely nem csak játék és mese. Patkányok koncentrált toborzása mellett állatias ereje is hamar megmutatkozik, amikor félbeszakít egy éppen kezdődő csajbunyót, és mindenkit szétver. Cellatársával ezért büntetésből kiteszik őket a sivatagba, ahol, mivel nincs elegendő víz, egymás izzadságát kezdik el tök logikusan lenyalogatni, természetesen félpucéran, wehehe! Következő este az egyik bunyóban rá igencsak megsértődött csaj az őr segítségével belopakodik Sarah cellájába, hogy ellássa baját, de csak a kettétépett bőrét találja… no meg a lányt, immáron vérfarkas alakban! Miután kitépi a rácsokat, egész este folyamatosan csak hentel a bestia. Olyan vérfagyasztó módokat választ halálnemül, mint a fejek véresre simogatja, vagy a belek szó szerinti kitaposása, de jónéhány üzekedő páros (férfi-női, illetve női-női) esik áldozatul ámokfutásának, mígnem leterítik egy kábítófegyverrel. A láncra vert Sarah ezután furmányos módon megszökik cellatársával, de ez a kint lét nem tart soká. A változatosság kedvéért újra visszakerülnek a börtönbe, s nem sokkal később ők lesznek a főszereplői – más néven a kikötözött látványosságai – a kezdődő dutyi-bulinak. Nem tudom, hogy működik ez, de Sarah megint levedli az egész emberi bőrét (!), aztán farkassá változva újfent egy pazar vérfürdőt rendez, amiben két csajon kívül mindenkit széttrancsíroz. Egyikük lelövi, de azért marad még egy roppant eredeti poén a végére…

wwolf_2

Mit is mondjak?! Tiszta neo-grindhouse az egész film – öt percenként felvillanó csöcsök, amik gyakran szoftpornós leszbi-jelenetekben teljesednek ki, hatásvadász bélontás a lehető leginkább bagatell módozatban, béna színészekedés, röhejes akciók és még sorolhatnám filmünk erényeit, haha! Elképesztően tré holdas CGI se semmi, de vérfarkasunk kinézete már magában megér egy misét. Valószínűleg gyúrni járhat vagy legalábbis izombogyeszt szed, mert egész végig olyan testépítősen néz ki, hogy beszarás!! Másik dolog, amit vele kapcsolatban nem értettem: nem átváltozik, mint más értelmes filmekben, hanem minden alkalommal levedli és cafatokra szakítja azt emberi bőrét, ami reggelre ezek szerint újranő, mert abba ébred – hogy is van ez?! A szökéses jelenet (ahol amúgy nappal van) megint elképesztő: csak Sarah feje változik át, s ilyenkor piros szemet montíroznak neki, meg éles fogakat a szájba, kész. Amikor meg profilból mutatják – azonkívül, hogy baromi gagyin néz ki maszk – minden alkalommal, bárhol is van éppen, rácsokat látunk mögötte, szóval szintén kiakadásra érdemes motívum.

Értékelés: 5/10

eyescream

Be the first to comment on "Werewolf in a Womens Prison (2006)"

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .