Az apokalipszis dátuma: november 11

Vagy ha azé nem is, a Fűrész filmeket is jegyző Darren Lynn Bousmann új filmjét, a 11-11-11-et ezen a napon tekintheti majd meg a nagyérdemű. Mániákus pszichopaták helyett ezúttal vallásos ijesztgetés elé nézünk, amelyről nemrég néhány új kép is kikerült.

A történet szerint 2011. november 11-én meg fog nyílni a menny 11. kapuja, és pontosan 49 percig nyitva fog állni, ez alatt az idő alatt pedig “valami” át fog jönni a mi világunkba.

A menny és pokol harcát feldolgozó filmek ugyan érdekes témával rendelkeznek, azonban szomorú általánosság, hogy a megvalósításon csúnyán elbuknak. Elég csak a tavalyi Légióra vagy a híres-hírhedt Angyalok háborújára gondolni, aminek negyedik-ötödik része már enyhén bűzlött az izzadságtól. Ha ehhez hozzászámoljuk, hogy a Bousmann által rendezett Fűrészek között volt a színvonalról szabadugrásnak minősített negyedik rész, és hogy a színészek listáján sem találni egyetlen ismerős nevet sem, jogosan retteghetünk a november 11-től… habár egy esélyt, az újabb és újabb Fűrészekhez hasonlóan azért biztos megérdemel majd.

A képek forrása a Fangoria.com

Be the first to comment on "Az apokalipszis dátuma: november 11"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..