Attack of the Cockface Killer (2002)

A Terror Optics Studios remekműve alapdarabja lehet minden ganékedvelő gyűjteményének. A hangulatkeltő pajtai szexparti és az azt félbeszakító lekvárban tocsogó gyilkosság egy olyan pornográf horrort harangoz be, aminek megtekintése semmilyen korosztálynak nem ajánlott. Még szerencse, hogy nem veszi túl komolyan magát.

A faszarcú egy szexuálisan frusztrált szörnyeteg, aki kizárólag szexelő párokat vagy budin ülő egyéneket vesz célba. Fegyvere egy kisméretű bicska és az állához rögzített dildón kívül még egy méretes műlófasz, amivel szívesen verekszik. Ruházata egy papírmasé maszk, ami mindig véres, és egy fekete nadrág, amiből folyamatosan kilóg a segge. A gyilok kellően beteg lenne, ha nem a diliboltban és a közértben (lásd lekvár) vették volna hozzá az alapanyagot. Van itt mellbimbóletépés, a felvágott torkon át berakott vibrátor (a deep throat új értelmet nyer…), fojtogatás, kibelezés, műlófasszal agyonverés, majd mindennek csimborasszójaként egy kis kannibalizmus.

A nem létező történet másik szála egy rocker párocskát mutat be, akik a Stink Of Death című film nézésével, kocsmázással, horgászással és bulival töltik idejüket. Párszor szóba kerül a városban gyilkolászó ámokfutó, de igazából semmi kapcsolat nem lesz közöttük, pedig azt hittem a végén megküzdenek majd vele. Egyszer találnak egy levágott kezet, egyszer meg kiszökik a macska és félnek kimenni érte, de ennyi az össz, komolyan… Az egyik házibulin feltűnik a gyilkos, de akkor sem találkoznak vele össze. Mivel ott elfoglalja a toalettet a leölt csajjal, ezért az egyik csávó kénytelen a macskaalomba szarni. Életem legmeghatóbb jelenete, azt hittem ilyen mély mondanivalóval már soha nem találkozom. Egyszer fejbe vágják Mr. Cockface-t és egy Hawaii-poszter elé képzeli magát, amitől roppantul felizgul. Majd a végén egy heroikus küzdelemben főhősünk legyőzi az egyetlen legényt, aki elég tökös volt kiállni ellene. Azonban nem gyilkolászik tovább, mert talál magának egy menyecskét, aki kellően kielégíti, így már nincs szüksége többet a bicskájára. Aki a titokzatos faszmaszkos férfi további kalandjaira is kíváncsi, a Goregasm című művel újra átélheti ezt a páratlan másfél órát.

Voltak részek, amik egyértelműen vígjáték irányába próbálták tolni a filmet, de inkább fájdalmas volt, mint röhejes. Semmi összefüggés nem volt a jelenetek között, a szereplők színészi teljesítménye nullához közelített. Bár maximum pornósztárok voltak gondolom, úgyhogy ez még megbocsátható. Azért egyszer meg lehet nézni, igazán abszurd élmény.

értékelés: 2/10

DeerWoman

3 Comments on "Attack of the Cockface Killer (2002)"

  1. hűdeköszi, hogy erről írtál – kb. Necro Files óta nem láttam ilyen alantas & full amatőr horror-pornó-kannibál elmebetegséget xDDD

  2. Olyan rossz, hogy már jó.:D A Necro Files 1-2-őt meg ezt is ki akartam szelektálni, de egyszerűen nem volt szívem hozzá, olyan kis bájosak.:D

  3. Ez faszán hangzik 😀

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .