Scooby-Doo on Zombie Island (1998) (Scooby-Doo a zombik szigetén)

Így a halloweeni horromámorból felocsúdva, gondoltam evezzünk kicsit könnyedebb vizekre, egyébként is itt pihent már egy ideje talonban a megnézendő filmek között, hát most rászántam magam. Bár egész eddigi életemben nem sikerült még végignéznem egyetlen Scooby-Doo epizódot… Hazudok mert egy-két részt tán láttam végig, amiből le is vettem, hogy úgyis mindig ugyanaz lesz a vége: a gonosz természetfeletti szörnyekről-szellemekről-akármikről kiderül, hogy egyszerű maszkos-hologrammos-akármis zsiványok voltak, semmi természetfeletti. Uuuuuncsi! Aztán megláttam, hogy Scooby-Doo a zombik szigetén, gondoltam csak teszek egy próbát azokkal a zombikkal. Végülis nem bántam meg.

Az már tényleg rohadtul unalmas volt, hogy annyira kiszámítható minden rész; a szereplők ijedeznek, de biztosak benne, hogy átverés a dolog, miközben nyomoznak, a balfék tag meg a kretén kutyája vinnyogva rohangálnak fel-alá, természetesen minden gonosztevő meg ártó szellem őket ba… khm… kergeti, azok meg elég idióták meg balfékek ahhoz, hogy összetöketlenkedjék a megfejtést, aztán jön az okos csaj, a cicababa meg a szépfiú és minden meg van oldva. Rá is untak erre ők maguk is, szét is ment a banda, a cicababa valami riportműsort csinál a tévében a szépfiúval, az okos spiné detektív- meg horrorkönyveket árul, a suttyó pofa a kutyával meg épp az elvámolt sajttal zabálja magát degeszre a reptéren, amit nemsokkal előtte foglaltak le, mint arra kijelölt szakik. Aztán valami mondvacsinált indokkal összeállnak és elindulnak a mittudoménmilyen szigetre szellemnézőbe.

El is megy a film fele blablával meg hümmögéssel, közben a két idióta meg folyamat zabálja a csilit, aztán vannak olyan szarul, ahogy azt kell… Na, addig-addig megy a szütymörgés meg baromkodás, hogy a balfék meg a kutya belebotlanak (VÉGRE) egy regiment oszló zombiba, aztán megindul a szaladgálás meg vérnyákolás. Közben amazok kiderítik, hogy a csaj, akinek a házában lesegették feketeszakáll szellemit, valami életerőelszívó-macskalény, akarommondani vérmacska vagy mi a tosz ami még azt is sajnálja tőlem nézőtől, hogy széttépje legalább a kertészt vagy valakit (átkos korhatár, pedig csípem a jóféle rajzfilmtrancsírt, de ez itt most kimarad), helyette jól megvuduzgat mindenkit a két idiótán kívül, mondván úgyis időpocsékolás, aztán gondolom kitaláljátok kiknek köszönhető a heppiend… Ja, többek közt a zombiknak! 😀

Hál’ Istennek, nem ráncigáltak le egy gumimaszkot sem a végén, elporladt akinek el kellett, aztán a két fajankó zabálhatta tovább a csilit meg a gulyást. Igazából semmi bajom nem lenne vele, csak kár, hogy ennyire gyerekekre mérték, igazán kihozhattak volna belőle egy vérbő verziót is, lehet utána még csípném is Scooby-Doo-t meg a bandáját, de így max. arra lenne jó, hogy a vasárnap reggeli kávém szürcsölgetve, két Spongya Bob epizód között ne a falat kelljen bámulnom. De vasárnap meg jobb esetben fel sem kelek olyan korán… 😀 Egyébként el lehet rajta szórakozni, ha kisgyerekkel nézed vagy ha magad is az vagy, esetleg ha tényleg ennyire unatkozol, mint Én. 😀

6/10

phobic23

Be the first to comment on "Scooby-Doo on Zombie Island (1998) (Scooby-Doo a zombik szigetén)"

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .