Mucha Sangre (2002)

A cím ami „rengeteg vért” ígér, nem hazudik. Ezenkívül még kapunk anális szexet és zombikat, melegeket és ufókat egy agyatlan spanyol trash örültség keretében!

Megszökik két lúzer a börtönből, név szerint Szajré és Szemszúró, nevük nem szorul magyarázatra. Menekülés közben felszednek egy dögös milf csajt akinek kis bogárhátújával elautókáznak Juan pajtásukhoz aki ellátja őket fegyverrel. Így négyesben pedig elindulnak Vicunához, a helyi keresztapához, aki Szemszúrónak tartozik pénzel, hiszen anno helyette is elvitte a balhét. Csak sajnos Vicuna már nem az az egyszerű maffiafőnök, hanem egy földönkívüli, aki seggbedugással változtatja át a férfiakat halhatatlan zombi féleségekké. A nők eledelként szolgálnak, de általában élve rohasztják el őket, mert akkor sokkal finomabb az ízük! Mivel ennek az ufó szektának a tagjai nem hétköznapi élőhalottak, akiknél a fejlövés a célravezető, ezért eltelik egy kis idő és szitává lőnek pár embert, mire Szajréék rájönnek, hogy a gyengepontjuk: a tökük!

Annak ellenére, hogy vérbeli trash sajnos a humor néha erőltetett és abszolút a mozi gyengepontja. A karakterek a Torrente filmekben is megállnák a helyüket, semmivel sem eszesebbek vagy jobbkiállásúak, mint Cuco, Amparító vagy Malagíta! Viszont a színészek – húzó név Paul Naschy, Vicuna szerepében – tűrhetőek, legalábbis a célnak megfelelnek. A splatter és gore elemek viszont működnek és fő geg forrásként szolgálnak, a rengeteg szerencsétlenkedéssel egyetemben. Például az örömódára komponált láncfűrészes-aprítós rész kimondottan, a jó értelembe véve kreténre sikeredett. A zene sem olyan rossz, már ha a spanyol punkrock és disco zene bejön valakinek! Idiotizmusának és „mucha sangréjának” köszönhetően a zsánerrajongók próbálják be, de alkohol és társaság legyen mellé köretnek!

 

Értékelés: 6/10

 

Miskei

Be the first to comment on "Mucha Sangre (2002)"

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .