Pingu’s The Thing (2011)

Gondolom közületek már sokakhoz eljutott az Angry Alien csoportosulás Bunny-O-Vision névre keresztelt jópofa koncepciója, melyben blockbuster mozikat animálnak újra harminc másodpercben, imádni való nyuszikkal! (Ebből a szórásból természetesen a horror műfaja sem maradhatott ki: Alien, Evil Dead, Exorcist, Freddy vs Jason, Hellraiser – hogy csak pár címet említsek.) Talán ez adhatta az ötletet a gyurma-animációval foglalkozó Lee Hardcastle-nek, hogy újragondolja a A dolog című klasszikust, méghozzá pingvines változatban!
Maga a sztorit szerintem tök felesleges vázolnom, hiszen nem más, mint A dolog leglényegesebb pillanatai két és fél percbe tömörítve, mondhatni annak kvintesszenciája. És azt hiszem, a Pinguékat sem kell különösebb bemutatnom, már ami a huszonötön túliak generációját illeti, hiszen elég sokan nőttünk fel ezen a jópofa hülyeségen. Az más kérdés, hogy milyen ember lett belőlünk, wehehe!

Alapból is imádom a claymation megoldásokkal készült cuccokat, de hogy ezt még ilyen elmebeteg ötlettel turbózzák fel, az valami félelmetes! Mást nem mondhatok rá, minthogy überzseniális – MUST SEE kategória!!

Rövidfilmünk elérhető: ITT

Értékelés: 10/10

eyescream

Be the first to comment on "Pingu’s The Thing (2011)"

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .