Blood Shot – vámpír kontra terrorista

A éj vérszívóit már sok sokszor láthattuk a vásznakon de, hogy terrorelhárítóként működjenek az nekem új. Dietrich Johnston rendező debütálása egy ilyen mozi lesz. A filmről 2008-ban lehetett hallani először míg előzetes és promó videók tavaly jöttek.

KépA történet szerint egy csoport terrorista csoport támadást tervez az államokkal szemben.
Azonban a székhelyükre beszivárog egy titokzatos alak és elkezdi őket likvidálni.Kiderül,hogy az idegen egy vámpír
aki egy titkos kormányzati szervnek dolgozik az államokat fenyegető veszélyek elhárítására.Pluszban van egy rendőr aki tud a vámpírról és minden áron meg akarja őt állítani.Ütköznek egyszer kétszer persze a vámpír próbálja meggyőzni a zsarut,hogy egy oldalon állnak.Nem sok sikerrel.Eközben egy hírhedt terrorista tart az USA-ba csapatával egy össznépi tüzijátékra.
Miután a vámpír ezt megtudja kénytelen lesz a rendőrt rávezetni arra,hogy ez nem egy egyemberes munka és most szükség lenne rá is.

A szereplők Lance Henriksen, Brad Dourif, Michael Bailey Smith, Brennan Elliott, Marty Klebba, Joey Naber, Anthony Batarse, Herzl és Tobey Assaf Cohen.

Be the first to comment on "Blood Shot – vámpír kontra terrorista"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..