Bedbugs – Ti West és a poloskák

A Tango Pictures megszerezte a jogokat Ben H. Winters tavaly megjelent horror bestselleréhez a Bedbugs-hoz és Ti West-et (The Innkeepers, House of the Devil, The Roost) állították rá a forgatókönyv megírására.

KépSusan és Alex Wendt megtalálta álmai lakását.Persze, a feleség egy kicsit különc és az idős gondnok is elejt néhány rejtélyes megjegyzést az alagsorról de mivel a bérleti díj alacsony a házaspár nem akar lemondani az ingatlanról.Az új otthon azonban tartogat meglepetést ugyanis Susan felfedezi,hogy a lakás nyüzsög a poloskáktól … vagy mégsem ? Minden reggel friss harapásokkal ébred míg férje és a lánya nem tapasztalja meg ugyanazt mint ő.A házat még a rovarirtó is körbejárja de ő se talál semmit.Susan attól tart hogy kezd megbolondulni azonban egy baljós magyarázat új fénybe helyezi a dolgokat és szó szerint szembesülhet a família a pokoli poloskák problémájával.

Be the first to comment on "Bedbugs – Ti West és a poloskák"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..