Beyond Apollo – csillagok árnyékában

Barry N. Malzberg díjnyertes 1972-ben publikált regénye alapján fog elkészülni a sci-fi ami a hátborzongató elszigeteltséget és az azt kiváltható okokat is górcső fogja venni.

KépAz első két ember küldetése a Vénuszra megszakad a repülési idő közepén és visszatérnek a földre.Mikor a mentőcsapatok megtalálják a mentőkapszulát megdöbbentő felfedezésre jutnak.A kapitány eltűnt ,semmi nyoma és csak a magányos űrhajóst   Harry Evans-t találják meg,mint túlélőt.Az űrhajósnak válaszokat kell adnia,hogy mi történt a pusztulásra ítélt Vénuszi járattal.
Pszichedelikus harc kezdődik benne ,hogy rájöjjön mi történt a kapitánnyal.Vajon öngyilkos lett ? Vagy idegen lények a felelősek? De amire Evans rájön az sokkal félelmetesebb,mint bármi más amit elképzelt volna.

A fotózást az ősszel kezdik el.
Rendező: Michael Grodner.
Szereplők:Ali Larter (“Heroes”, Resident Evil, Final Destination), Scott Speedman (Underworld) és Bill Pullman (Independence Day, The Serpent and the Rainbow, Lost Highway).
Producer:Aaron Ockman (Children of the Corn: Genesis, Hellraiser: Revelations).
Az executive producer a Cloverfield rendezője Matt Reeves.

A film forgalmazója a Stealth Media Group lesz.

http://beyondapollo.com/

Be the first to comment on "Beyond Apollo – csillagok árnyékában"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..