Blood for Irina, egy vámpír utolsó napjai

Chris Alexander író/újságíró a Fangoria magazin szerkesztője beült a rendezői székbe első filmje, egy pszichológia vámpír történet kedvért.

KépIrina (Shauna Henry)  haldoklik, az élete a végéhez közeledik. A ragadozó aki már több, több, mint egy évszázada az utcákat járta a vér utáni éhsége miatt elfáradt és az emlékei kínozzák.  Egy lerobbant motelban tengeti napjait. Az ő privát poklában ott van a hotel menedzsere (David Goodfellow- a film társproducere is egyben) aki megszállottan tartja biztonságban az ő veszélyes titkát. És velük van egy megtört prosti is (Carrie Gemmell) akinek élete még reménytelenebb, mint Irináé. Ez a mese hármukról szól az élet pereméről.

Herzog, Rollin és Franco ihlette filmet öt nap alatt forgatták le egy 70 éves bontásra váró omladozó vízparti házban.A helyszín Torontó, Kanada volt. A micro-költségvetésű mozinak jelenleg az utómunkálatai folynak, hogy bekerüljön a filmfesztiválok körforgásába.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ciueHAJLAxY&feature=player_embedded]

Plusz infók itt:
http://www.facebook.com/BloodForIrinaAFilmByChrisAlexander

Be the first to comment on "Blood for Irina, egy vámpír utolsó napjai"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..