Zombeer (2008)

Tény, hogy már eddig is rengeteg különféle (látszólag oda nem illő) dolgot kapcsoltak az élőhalottak rendkívül izgalmasnak ható tematikájához, meglepő viszont, hogy a világ kedvenc szabadidőitala eddig valamilyen ismeretlen okból kifolyólag kimaradt ebből a szórásból. Alig tízperces, holland rövidfilmben most pótolják e mulasztást, hiszen valljuk be, nincs is annál gyönyörűségesebb momentum, amikor egy jó seritaltól zombulsz be, wehehe!

Nincsen sörgyár alkoholista dolgozó nélkül, ez ugye köztudott. És bizonyára az sem érheti felkészületlenül a nézőt, hogy az említett munkaerő koordinációs képességeinek fokozatos leépülése okán előbb vagy utóbb beleesik az egyik tartályba. Eddig ez mind érthető, de vajon mitől változik át zombivá?! Még szerencse, hogy az üzembe érkező turistacsoporton belül akad olyan felkészült arc, aki rendelkezik kamerával, így instant módon rögzítheti, hogy változnak át társai a tartályból származó nedű hatására…

Kezdetben simán elhinné az ember, hogy egy sörgyári reklámfilmmel vagy egyéb más hasonszőrű dokumentációval van dolga, aztán amikor részegünk elkezd parádézni, kiderül a turpisság. Bár nem igazán félelmetes, inkább amolyan kellemesen parodisztikus, némi bizarr beütéssel, mégis teljesen szórakoztató.

Rövidfilmünk megtekinthető ITT!

Értékelés: 8/10

eyescream

1 Comment on "Zombeer (2008)"

  1. Cikklista frissítve!

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .