~ Zenés közjáték 4 ~

klipek4
Nos, megint eljött az ideje egy kis muzsikálásnak, Murphy (trash)mester után most ismét én leszek a képzeletbeli didzsétek egy rövid zenélgetés erejéig. Na jó, talán annyira mégsem könnyed, de hörögni-morogni most azért nem fogunk. 😉 Kerüljetek beljebb!

DOPE D.O.D. – Everybody Is Insane

Kezdjük mindjárt a holland hardcore rap trió zombiőrületével, mely inkább már egy rövidfilm, mint videóklip. Aki szereti a kőkemény reppeket, bólogatós, húzós alapokat, esetleg mindezt némi dubsteppel fűszerezve, az ne legyen rest, nézzen szét a banda háza táján, mert igencsak súlyos cuccaik vannak!

PAPA ROACH – Still Swingin

Csótánypapáék visszatértek, s bár az utóbbi években elkövetett förmedvényeikhez képest kezdik újra megtalálni régi önmagukat, aki az INFEST albumukat hallotta, bizton érzi, azért ez még mindig nem az igazi… Viszont egy biztos, ami manapság divatos: a zombik és a dubstep.

SEPULTURA feat. David Silveria & Carlinhos Brown – RATAMAHATTA

Ezt azt hiszem senkinek nem kell bemutatnom. Klasszikus.

THE ROLLING STONES – Doom And Gloom

A nagy öregek visszatértek! Van itt is zombulás, nem sok de van. Plusz itt van Noomi Rapace, a Prometheus főszereplője, minden bájával együtt. De hé! A francba is, ez a Rolling Stones! Egy maszturbáló gumikacsával a klipjükben is királyok lennének!

TOOL – Schism

Végül némi elvontság. Bár a TOOL zenekarnak akármelyik klipjét választhattam volna, mind ugyanúgy elpuhítja az agyadat, de ez az egyik kedvencem tőlük, szóval ezt kapjátok.

phobic23

Be the first to comment on "~ Zenés közjáték 4 ~"

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .