Freddy vs. Jason vs. Ash (2011)

fredddjasonash_thumbTrent Duncan rövidfilmjében három, kultikus státusznak örvendő horror-ikon csap össze egymással, egy amatőr és low-budget crossover keretében, ám az alkotás még ezen tényezők konstellációjában is elég szórakoztatóra sikerült, úgyhogy mindenki csak ajánlani tudom!

Sztorink úgy kezdődik akárcsak egy mezei slasher – persze egy kis rafinéria kerül bele, hogy azért összejöjjön a félelmetes trió. Mind a fényképezés, a vágás, és a zene is teljesen korrektre sikerült, szereplőinkkel sincsenek különösebb gondok, szimpatikus mindegyik jószág, maximum annyi, hogy igazából ugye mégsem ŐK azok, de ennyi baj legyen!

fredddjasonash_1

Kiegészítő információ, hogy ezen a néven – vagyis Freddy vs. Jason vs. Ash – már jóval korábban, 2007 ősze és 2008 tavasza között napvilágot látott egy hatrészes képregény-folyam, és ezt a koncepciót 2009-ben tovább folytatták Freddy vs. Jason vs Ash: The Nightmare Warriors címen, szóval ötletért nem kellet a szomszédba menni…

Rövidfilmünk megtekinthető ITT!

Értékelés: 8,5/10

eyescream

 

Be the first to comment on "Freddy vs. Jason vs. Ash (2011)"

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .