A Grim Becoming – Forgatás megkezdve

Júniusban veszik fel a legtöbb jelenetet ehhez a horrorkomédiához, ami 2014 június 21-én debütál majd, vagyis még van bőven idő az utómunkákra és a reklámozásra is. A Brandon Williams, Michael Sciabarrasi, Patrick Mallette, Christopher Brechtel, Mike Sarcinelli, and Aryn Fitzgerald as well as actors Britt Griffith, Devanny Pinn, Bill Oberst, Jr., Jessica Cameron, Melantha Blackthorne, Lynn Lowry, Valerie Lynn Hanna, Melyssa Jade színészekkel felálló tervezetet Adam R. Steigert dirigálja.

A nagyravágyó vállalkozónak le kell nyelnie a békát, amikor ugrik egy hatalmas biznisz, így hazafelé veszi útját, ott azonban nagy riválisra talál egyik volt munkatársában, és ha ez még nem volna elég az idegeinek, pont elcsíp egy alkalmat, amikor a halál elragad egy lelket. Ettől kezdve teljesen más aspektusban kezdi látni az életét és a Halálnak is komoly tervei vannak vele.

Előzetes itt, az első képek pedig itt alul:

[dreadcentral]

Be the first to comment on "A Grim Becoming – Forgatás megkezdve"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..