Goregasm (2007)

goregasm_thumb„Horror sex comedy for the modern extremist” – többek között ezt is lehet olvasni különféle külföldi oldalakon e nagyszerű filmről, de szerintem elég csak annyit mondani a Kedves Olvasóknak, hogy az ordas műpélóval rohangáló faszarcú gyilkos visszatért! Perverz hősünk 2002-es első támadása után a Terror Optics Studios volt annyira kreatív, hogy ismét elszórakoztasson minket csupasz seggű, humán aberrációnk legújabb rémkedéseivel!

Mark és Peter egy felnőtt filmes videotékában dolgozik. Míg Peter szabadidejében puncikat festeget, addig Mark azon van, hogy mielőbb megdugja barátnőjét. Ez utóbbi cselekmény sajnos nem jön össze, ugyanis a faszarcú gyilkos aktus közben jól rájuk ront. Köztudott tény, hogy a botrányosan kinéző, perverz főszereplőnk általában kefélő párokat és otthonukban csendesen maszturbáló egyéneket döfköd halálra hatalmas dildójával, bár a nyomozást végző – egyébként füvező és folyton piáló, ugyancsak elég perverz – tag nem hisz ebben, szerinte ez az egész csak egy kitaláció, jelesül egy nagyvárosi legenda.

goregasm_2Közben egy másik csoportosulás, a csak csajokból álló férfigyűlölő szekta, a C.L.A.M. is aktívan tevékenykedik az éjszakában. Vezetőjük egy bajszos, szakállas női egyed, aki (egy őt ért régebbi erőszakos esemény hatására) az összes férfit kegyetlenül meg akarja büntetni. Többek között Petert is a betámadják, de a faszarcú még időben megjelenik, és elkergeti a nőket.

goregasm_1Később Mark és a barátnője jól összeveszik, mivel állítólag a csaj eltitkol valamit előle, Petert meg elrabolja a szekta. Mark és a nyomozó – akinek társával szintén végzett a női bosszúálló csoport – felfegyverkezve indulnak ellenük. Egy epikus jelenet keretében a faszarcú gyilkos orbitális műfaszával úgy szemen dobja a kollektíva vezérét, hogy a péló nem csak, hogy keresztülfúródik a koponyáján, de szabályos lyukat üt rajta. Petert megmentik, Mark csaja meg közben bevallja, hogy részt vett a szektában, végül aztán kibékülnek. Látszólag minden megoldódott, de azért még tartogat némi meglepetést a film vége…

goregasm_3Ugyanolyan kapitális baromság, mint az első rész, bár itt azért megpróbáltak jóval összefüggőbb jelenetekben gondolkodni. Gyilkosságok ellenben nem annyira kreatívak, mint az előző részben, viszont mindig tartozik hozzájuk valami extrém perverzió, amivel megpróbálják feldobni az adott hentet. Kedvencem a videotékában kefélő pár, aki kurvára nem veszi észre, hogy faszarcú belopakodik, komótosan előszedi a tokból a láncfűrészt, kicsomagolja, szépen lassan elrakja a dobozát, majd a pult mögül rájuk támad. Azonban a kakinyalós jelenet még nekem is kicsit durvának bizonyult… Szinte minden szereplőnk – legyen akár központi karakter vagy egyszerű (halálra ítélt) epizódszereplő – egy perverz beteg állat, szóval a gyilkosságok között is bőven ellátnak minket néha tényleg vicces, bár leginkább elborult baromságokkal. Azt már meg sem említem, hogy mindenki (direkt) szarul játszik. Lényeg, hogy aki IQ-csökkenés és számottevő belső vérzés nélkül túlélte az első részt, az nyugodtan szerezze be, csalódni biztosan nem fog, haha! Ja, és filmzenéje most is állat, Paulbearers rulZ!

Értékelés: 3/10

eyescream

Be the first to comment on "Goregasm (2007)"

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .