Bigfoot Wars – Amikor a nagylábú törzs lecsap

C. Thomas Howell (képünkön) az utóbbi években legtöbbször az “inkább mókás, mint jó” kategóriájú filmekben kötött ki, és most is közel állhat ahhoz, hogy ez megismétlődjön. Danny Boaz, Juli Erickson, Frederic Doss, Holt Boggs, Elyse Bigler, Taylor Weaver, Jackey Hall, Mindy Raymond, Carl Savering, Billy Blair, Larry Jack Dotson, Monica Harmse, Chandler Allen és Audrey Ellis Fox is látható lesz majd, míg a rendezői széket Brian T. Jaynes foglalja el.

Amikor egy kissrác családját brutális módon öli meg egy jeti, örökre bosszút esküszik. A közel-keleti háborúkat követően hazatérő felnőtt férfi bosszúja nem lankad, mindenképp szeretné feltrancsírozni a traumáját kiváltó szörnyet. Azt azonban senki sem sejtheti, hogy egy egész falka nagylábú ólálkodik a közelben és elkezdődik a háború. A casting még tart, de hamarosan bejelentik a forgatás kezdetét is.

[bloody-disgusting]

Be the first to comment on "Bigfoot Wars – Amikor a nagylábú törzs lecsap"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..