Fear Itself – A félelem maga

fi_thumbKedves Olvasók! A Masters of Horror sikereit meglovagolva egy újabb, televízióra készült horror-antológiát szeretnénk prezentálni, melynek címét Franklin D. Roosevelt híres mondása ihlette, vagyis „Egyetlen dolog, amitől félnünk kell, az a maga a félelem.”

Az ugyancsak Mick Garris által kreált, és Serj Tankian (System Of A Down énekes) főcímdalával megtámogatott, egyenként 45 perces részekből álló 2008-ban készült sorozat koncepciója hajszálpontosan egyezik a MoH-nál látottakkal, vagyis különféle rendezők különféle félelmetes – horror vagy éppen thriller műfajba tartozó – történetekkel rukkolnak elő estéről-estére.

fi_1Tehát ugyanúgy találkozhatunk vámpírokkal, zombikkal, kísértetekkel, boszorkánysággal és egyéb hasonló rémségekkel, persze televíziós keretek között. Némiképpen negatívum, hogy az NBC-n sugárzott sorozat (társával szemben) sajnos nem élte túl az első évadot – nyolc rész után szimplán levették a műsorról -, később viszont DVD-n megjelentették a komplett szériát, így a Kedves Olvasók is nyugodtan hozzáférhetnek. Jó borzongást!

Be the first to comment on "Fear Itself – A félelem maga"

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .