Maniac Nurses a.k.a. Maniac Nurses Find Ecstasy a.k.a. Maniac Nurses: Bloodsucking Freaks II (1990) (Mániákus nővérkék)

ManiacNurses_thumbEbben a Troma által forgalmazott, amerikai-belga-magyar koprodukcióban készült erotikus felhangú explotation alkotásban aztán minden benne van, ami csak egy ízig-vérig trash alkotásra jellemző: vagyis egy csapat, fegyverrel rohangászó gonosz leszboszi, csöcsök, szadó-mazó, némi vér és rengeteg értelmetlen, totális agymenés, szóval a bűnös élvezet garantált!

Filmünk egy csapat szado-mazo affinitással megáldott leszbikus nővérkéről szól, akik idegeneket vadásznak le a lehető legkülönfélébb módszerekkel. Társulás vezetője a kegyelmet nem ismerő Ilsa, aki egykoron a kínzásokért felelős Greta szeretője volt, de újabban már csak lányával, a fiatal és kívánatos – bimbózó szexualitását és egyéb perverzióit a saját maga által rajzol képregényeiben kiélő – Sabrinával foglalkozik. Nagyjából ez a koncepció, amit a narrátor folyamatos, olcsó (polgárpukkasztónak gondolt) frázisokat puffogtató hatásvadász duruzsolása kísér.

ManiacNurses_2Néha pedig olyan elvetemült baromságokkal szakítják meg ezt a mindenféle koncepció nélkül össze-vissza hömpölygő folyamot, mint az Elvis alakú tetoválással született rejtélyes gyermek, halott kertész  nyelvének ebédre való felszolgálása vagy a brutális módon kifeszített damil, ami szerencsétlen áldozat mindkét lábfejét levágja!

ManiacNurses_3Igazából iszonyatosan nehéz szavakba önteni ezt a 74 percig tartó, magát csigalassúsággal vonszoló, rettentően unalmas és a velejéig amatőr, magyarán emberiség ellenes bűnként is felfogható, botrányosan rossz filmet, amit néhol pszeudo-leszbikus akciókkal meg csöcsök penetráns mutogatásával próbálnak feldobni. Emberfeletti teljesítménynek érzem, hogy egyáltalán végig bírtam nézni mindenféle besírás meg érvágás nélkül, és ezen a női szereplők (Hajni Brown, Makay Susanna, Celia Faragos stb.) dilettáns játéka, valamint a forgatókönyv ismeretének teljes hiánya sem segített. Aki szenvedni akar, és nem kicsit, annak a hatást garantálom, más pedig még csak viccből se nézze meg!

Értékelés: 2/10

eyescream

Be the first to comment on "Maniac Nurses a.k.a. Maniac Nurses Find Ecstasy a.k.a. Maniac Nurses: Bloodsucking Freaks II (1990) (Mániákus nővérkék)"

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .