A Plüssmackó: a feltámadás éjszakája (2013)

plüssmackó_thumbA most következő elborult rövidfilm két szereplője: Glózer Norbert és Barna, a címben szereplő plüssmedve. Utóbbi megpróbálja eltenni láb az előbbit; kérdés, hogy vajon ténylegesen sikerül-e neki. A Glózerfilm remekbe szabott alkotásából rövidesen ti is megtudhatjátok…

Már maga a cím is utal a film trash jellegére, hát még amikor megpillantjuk, hogy a gonosz entitás által életre kelt aranyos kis játékmackó egy szekrényen felejtett maszkot rak arca elé, és egy csavarhúzóval a kezében hentelni indul, haha! Eme a minimális költségvetésből készült, hat perces kisfilm számomra egyetlen negatívumát a vágásokban látom; ezen belül is a hangsávok illesztése zavart meg olykor-olykor.

plüssmackó_1Amúgy pedig színtiszta guilty pleasure, szóval jó szívvel ajánlom mindenkinek! (Készült amúgy egy előzményfilm is, úgyhogy aki elég erőt és bátorságot érez magában, annak hajrá!)

Rövidfilmünk megtekinthető ITT

Értékelés: 8/10

eyescream

 

Be the first to comment on "A Plüssmackó: a feltámadás éjszakája (2013)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..