Bikini Bloodbath (2006)

bbb_thumbLehet tippelni, hogy vajon milyen kaliberű film az, amelyikből alig telik el vagy másfél perc, de máris csöcsöket vágnak az arcunkba, wehehe! Természetesen egy lengén öltözött hölgyektől és idióta párbeszédektől hemzsegő slasher, mégpedig abból a fajtából, amit eleve egy paródiának szántak az alkotók, így aztán semmin sem szabad meglepődnünk!

A történet egyszerű, mint akármelyik mezei slasherben: vannak bizonyos iskolás csajok, és vannak hozzájuk illő, iskolás fiúk. (Ez utóbbiakat amúgy onnét lehet megismerni, hogy pólójukon ott virít a FOOTBALL PLAYER felirat 🙂 )Mindegyik csapat külön házibulit rendez magának, és kb. a film feléig még véletlenül sem keverednek, nehogy történjen már valami tényleg izgalmas. Aztán néhány srác mégiscsak átbaktat a csajokhoz, és egy koedukált jakuzzi-parti veszi kezdetét. Meg persze előkerül egy séfnek öltözött szakállas idegen, aki késekkel és bárdokkal felfegyverkezve irtani kezdi a jónépet…

bbb_1Annyira rossz, hogy már majdnem jó kategóriás a film – persze csak azért, mert már eleve ilyen gagyinak szánták, ami az 1980-as években tucatjával készült, agyatlan, csöcsös-slasher zsánert hivatott kiparodizálni. Ha hasunkat csapkodni nem is fogjuk, magunkban mosolyogni mindenképpen lehet – például amikor egy Bibliával próbálják megállítani a gyilkost. Vagy mondjuk a Hitler-gyrosnál. Nem egyéb, mint egy laza stílusparódia, amely formás női idomokkal és pörgős zenei felhozatalával próbál némiképpen szórakoztatni. Később készült még hozzá két, kvázi-folytatás is (Bikini Bloodbath Car Wash, illetve Bikini Bloodbath Christmas), melyek szintén DVD-n jelentek meg, vajon miért?!

Értékelés: 5/10

eyescream

 

 

Be the first to comment on "Bikini Bloodbath (2006)"

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .