TÉLAPÓ IN THE POKOL (15th Anniversary Edition)

TelapoInThePokol_thumbNem is olyan régen – na jó, volt az már fél éve is – közzétettem már egy fantasztikus Blizz-játékot (VIOLENT SHIT – ERŐSZAKOS SZAR), és úgy gondolom, hogy azt már bőven kijátszhattátok, úgyhogy most itt az ideje egy újabb, szórakoztató gyöngyszemnek, melyben szegény fehér szakállú barátunk a pokolba kerül. Kalandjai során nem kisebb horror-ikonokkal találkozik, mint Freddy Krueger, Michael Myers vagy Jason Vorhees, de többet igazán nem akarok elárulni…

Dienes Zsolt aka Blizz (Harvester horror site, Fangoria magazin – Trash Klub, Indiana Jones és a múmia átka stb.)  ezen agyament játékát még anno a főiskolás évei alatt írta, és akárcsak az Erőszakos szar esetében, most is úgy gondolta, mindenkinek az lesz a legjobb, ha leporolja, DOS-boxolja, és ezzel egy időben letölthetővé teszi, hadd élvezkedhessen csak rajta a műértő közönség, muhaha!

TelapoInThePokol_1

A játék sztorija nem túl bonyolult: Télapó éppen kedvenc filmjét, a Texasi láncfűrészes mészárlást nézi, ám a klotyóba szólítja a szükség, ahol aztán egy démon a budin keresztül szegényt a pokolba rántja. Mi itt vesszük át főhősünk irányítását (kurzorgombok: mozgás, Enter: beszélgetés/keresés, Ctrl: támadás, [ és ] zárójelek: invertory nyíl mozgatása, space: tárgy kiválasztás – illetve használat). Ha nem ültök a babérjaitokon, bizony üde perceket szerezhettek magatoknak, mert igazi old-skool hangulatú bűnös élvezet ez, bizony!

A játék szabadon letölthető: https://onedrive.live.com/?cid=525E47FE23BBF5CB&id=525E47FE23BBF5CB!7299&authkey=!AIi08m6EmZ3b2i0

1 Comment on "TÉLAPÓ IN THE POKOL (15th Anniversary Edition)"

  1. Cikklista frissítve!

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .