Zombeavers (2014) (Zombihódok)

zombeavers_thumbAmióta csak megtudtam, hogy készül ilyesfajta – normális filmipari fogyasztó számára mindenféle szempontból befogadhatatlannak tűnő produkció -, szinte tűkön ülve vártam már a végeredményt, hiszen az ember elég ritkán (na jó: trash fanatikusként túl gyakran) lát ekkora elmebeteg állatos baromságot, amiben a címszereplők vegyi anyagtól mutálódott vérszomjas élőhalott jószágok, ezenfelül még szexuális töltetű poénokkal is teletömik az egészet, ugyanis a ’beavers’ szó az amcsi szlengben egyaránt jelent női nemi szervet, ollé!

Három barátnő vidékre utazik, hogy elfeledtesse egyikük csúnya megcsalatásának tényét – tudjátok: szolid kis faház az erdő, illetve ezúttal a tó szélén, se civilizációs, se térerő, csak a természet háboríthatatlan közelsége. Estére aztán a városban hagyott kanok is betalálják őket, így egy kis (szexben és alkoholban tobzódó) muri kerekedik, és egészen addig tombol a jókedv, amíg egyiküket be nem támadja a fürdőszobában egy toxikus zöld lötyitől mutálódott hódféle jószág.

zombeavers_1Mintha mi sem történt volna, másnap kellemes fürdőt vesznek a közeli tóban, amit csak az egyik srác lábának lerágása árnyékol be. Estére ez a hódinvázió eléri a házukat, és ahogy egy jól szituált zombi(hód)filmben illik, a fiatalok egy része a kabinban maradva barikádozza el magát, a többiek pedig elindulnak a kórházba a sebesült sráccal. De mégis ki gondolta volna, hogy ezek az intelligens kis fenevadak a telefonkábel elrágása mellett még fákat is döntenek a kivezető útra??

zombeavers_3Mivel ez a film már megtekintése előtt is mérföldekről trash-szagot árasztott magából, így aztán minden adott volt egy imádni valóan gagyisztikus, plüss zombihód-bábokkal (és néha béna CGI-vel) operáló bűnös élvezethez, haha! Ritka idióta (és persze klisés) szereplőink – kedvencem, amikor konkrétan hódpisinek nézik az élénkzöld vegyi matériát – előbb úgy tűnik, csöppnyi IQ-készletükkel valamilyen okból mégis képesek felnőni az életüket fenyegető szituációhoz, aztán a vagányul festő zombihód-emberek (!) hirtelen felbukkanásával újból kezdenek beindulni a dolgok, ők pedig ismét vesztésre állni! Szexuális töltetű poénkodásban és néha egészen eszeveszett jelenetekben bővelkedő, másfél órás baromság; bár az mondjuk számomra döbbenetes volt, hogy pont az a szereplő “menekül” meg, akire az elején egy petákot nem fogadtam volna…

Értékelés: 6/10

eyescream

Be the first to comment on "Zombeavers (2014) (Zombihódok)"

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .