Bizarr bazár #4

Boldog Új Évet minden kedves rettegni vágyónak. Ha nem elég spooky vagy félelmetes az este, akkor érdemes feldobni valami laza kellékkel, de ha a polcotok üres és van rajta 60 centi hely, arra is találtok megoldást a cikk következő felében. Újra megnyílik a haszontalan de rémes holmik tárháza!

NECA Predator Blade Fighter Vehicle

A NECA-nál nem tétlenkednek, ugyanis a Predator figurákhoz elkészült egy igen impozáns jármű. Egyre közelebb kerülnek a megjelenéshez, az egyetlen eltántorító dolog az ára lehet, ugyanis vélhetően 100 dollárért fogják vesztegetni az e-boltokban. Etzért a pénzért azonban sok funkciót rejtő, hatalmas gépet kapunk. A jómadár mozgatható cockpittel, kilőhető rakétákkal, előre pattintható, 19 inches pengével és sok tárhellyel rendelkezik majd, ahová bepakolhatjuk az eddigi figurák felszereléseit. A már említett hossz valóban kb 60 centi lesz, azaz érdemes előre helyben gondolkodni. Megjelenés hamarosan.

[toyark]

Zombie Cutting Board

Ha valaha izgalmassá akartad tenni a konyhai tevékenységeket, most megteheted. A minőségi fából, kézzel készített vágódeszka igazi ínyencség zombirajongóknak. Ugyanis nem más, mint egy remek zombi dizájn található rajta és mellette az, hogy hogyan lehet felszeletelni a zöld..ségeket. A készítő e-boltjából szállítanak kis hazánkba is.

Giant Lobster Claws

Volt oylan, hogy szívügyednek érezted a mutáns rákok sorsát? Most kicsit beleélheted magad a helyzetükbe. Úgy másfél éve bombasiker volt a polietilén lófej, ami rázkódásra összevissza himbálózott a fejen, most pedig a rákvörös a menő. Fogj kezet a haverokkal ollózva és döntsd meg a kő, papír olló rekordot. Természetesen ollókkal.

Be the first to comment on "Bizarr bazár #4"

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .