A Cinedigm készíti az AIP újráit

Nem gondoltam volna, de eljött ennek is az ideje. Az AIP (American International Pictures) rengeteg olyan címmel büszkélkedik, amik messze a b-filmes határokat feszegetik, vagy épp az exploitation kategóriába illenek. A Cinedigm pedig úgy gondolta, jó ötlet lesz egy filmes univerzumon belül elkészíteni egész pontosan tíz alkotást (Girls in Prison, Viking Women and The Sea Serpent, The Brain Eaters, She-Creature, Teenage Caveman, Reform School Girl, The Undead, War of the Colossal Beast, The Cool and the Crazy, The Day the World Ended.) A saját digitális hálózatuk mellett moziban és lemezeken is kiadják majd őket, vagyis igen nagy projektnek ígérkezik.

Habár minden alkotásnak lesz külön bevezetése, története és befejezése, összenézve őket, egy nagy történetet fognak elmesélni. A besorolásnál igyekeznek tartani az R-est, vagyis nem fognak szűkölködni véres vagy épp erőszakos pillanatokban.

[bloody-disgusting]

Be the first to comment on "A Cinedigm készíti az AIP újráit"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..