Az új, lélekvesztően para Insidious 3 trailer kijött – ajánljuk figyelmetekbe!

Leigh Whannel, a rémisztő horror-franchise társalkotója rendezi a harmadik filmet, aminek előzetesét
közzétette a Focus Features. A trailer alapján a film tele lesz nem kevés ijesztéssel és egyéb jóval, amik “persze” előrébb viszik majd a történetet.

Kíváncsian várjuk, hogy Whannel (aki a Fűrész sorozat létrejöttében is szerepet vállalt James Wannal együtt) számára meg fogja-e hozni az Insidious az igazi áttörést.
“Az Insidious 3 egy rémisztő előzménytörténet lesz időben a Lambert-család “megkísértése” előtt, és bemutatja, hogy – a látnoki képességgel megáldott – Elise Rainier (Lin Shaye) hogyan használja fel adottságát, hogy a holtakkal kapcsolatba lépve segítsen egy tini lányon (Stefanie Scott),
akit egy félmetes, természetfeletti entitás szemelt ki célpontnak.”
Az Insidious: 3. fejezetben a főbb szerepekben Dermot Mulroneyt (August: Osage County) és Stefanie Scottot (Jem and the Holograms) láthatjuk
Lin Shaye, August Sampson és Leigh Whannell mellett. Az utóbbi hármas a korábbi filmekből ismert szereplőket fogja alakítani.
Az Insidious: 3. fejezet 2015 június 5-én kerül bemutatásra világszerte.

– Fixxer (a bloody-disgusting alapján)

Be the first to comment on "Az új, lélekvesztően para Insidious 3 trailer kijött – ajánljuk figyelmetekbe!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..