Bizarr Bazár #5

bzarr

Sziasztok Horrorfejek!

Újra itt a hatlövetű bemutató, a creepy, eerie és egyéb jelzőkkel illethető gyűjthető figurák, használati tárgyak és egyéb jóságok tárháza. De csapjunk is a közepébe, mielőtt meghalljuk a ts-ts-ts-ak-ak-ak suttogást, ami futásra ösztönöz majd!

McFarlane Walking Dead Building Sets

Az ezévi Toy Fair-en (aki még nem ismerné: mindenféle amerikai gyártó ide pakolja ki portékáját, hogy bemutassák, mit kínálnak arra az évre) mutatkoztak be és úgy fest, a 2 inches figurák és a LEGO-szerűen összeilleszthető hátterek és diorámák nagy kedvencei lesznek a sorozat rajongóinak. Tény, hogy a mozgathatóságtól eltekintve a McFarlane csapat mindig is minőségi dizájnokat hozott létre, ilyen piciben pedig duplán nagyon ütős móka. A nagyobb külföldi boltokban és e-boltokban rövidesen kaphatók lesznek majd.

Funko ReAction Jaws, Gremlins

A 3.75 inches figura méretben (kb tíz centi és tök akkora méretű, mint a dzsiájdzsók) tovább ontja magából a Funko a különböző filmekhez készült figurákat. Ilyen például a Cápához készült sorozat (nagy fehér cápa, Matt Hooper, Quint és Martin Brody) – lassan szükségünk lesz egy nagyobb pénztárcára..

S ha ez még nem volna elég, igen jópofa Szörnyecskék figurákkal is kedveskednek az érdeklődőknek:

Zombie Art Studio

A múltba révedvén, egész pontosan 1997-ig kell visszamennünk, hogy az egyik klasszikus, bár nem első trutymó szettet megcsodálhassuk. A lényege az ilyen félig műanyag, félig ragadós játékoknak az volt, hogy undort keltsenek: a zombi fej minden természetes és nem természetes testnyílásából lehetett folyatni valami masszát, össze lehetett festeni, mozgatni a szemét, stb. Szóval egyszerűen ösztönözte a lurkókat arra, hogy a zombikkal sokat kell foglalkozni. Létezett hozzá Refill Kit, vagyis az elhasznált ipari kotyvalékot után lehetett tölteni. Amúgy ebay-en még rá lehet akadni, csak elég nagy és ez megdobja a postát.

Brain Pops Candy

Utolsónak mára egy kis savanyúcukor, ami zöld és nem csak a zombik kedvelik: igazi agynyalóka az Államokból, s ráadásul lehet belőle vásárolni egész sor agyatlan dologgal foglalkozó oldalon. Nekem ez volt az egyik első találatom.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=SP0-fUfE9fA]

 

Végül pedig felhívás! Van gyűjteményed, amit szeretnél bemutatni? Akár külföldi szerzemények, akár a nagyszülők Szokol rádiójáért cserélt hazai horror témájú cuccai? Küldjetek fotókat, élménybeszámolókat a címünkre és garantáltan kikerültök a címlapra.

[toyark]

Be the first to comment on "Bizarr Bazár #5"

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .