“Az igazság odaát van”, és Fox Mulder és Dana Scully ismét a nyomába erednek.

Az 1993-ban indult széria 2016-ban folytatódik (a forgatás már idén nyáron kezdődik), sőt, az sem lehetetlen, hogy már 2015-ben is láthatunk egy-két részt a visszatérő X-Aktákból. David Duchovny és Gillian Anderson visszatér ikonikus szerepeikben, és ismét Chris Carter lesz a kreatív oldalon.

A Fox 6 részes rövid folytatással hozza vissza a klasszikus sorozatot, ami “Mulder és Scully történetének régóta várt új fejezetét hozza el”.

Chris Carter az alábbit nyilatkozta a folytatásról:

“Úgy tekintek az utóbbi évekre, mint egy 13 éves, hosszú szünetre. Az a jó része a dolognak, hogy ennyi idő elteltével a világ csak furcsább lett, azaz ez tökéletes pillanat a hat új történet elmesélésére”

“Az X-Akták nem csak a csatorna és a studió korszakos műsora volt, hanem sokkal több annál. Egy egész világot elérő jelenség, ami formálta (többek között) a pop kulturát – és végig ritka kincs maradt a rajongók seregének, akik végig a sorozat mellett álltak.
Kevés olyan sorozat van, amelynek ennyire elhivatott rajongói vannak, mint az X-Aktáknak, és nagy örömünkre szolgál, hogy Mulder és Scully történetének régóta várt új fejezetét jelenthetjük be nekik” – áll a Fox hivatalos közleményében.

(A slashfilm.com alapján)

Be the first to comment on "“Az igazság odaát van”, és Fox Mulder és Dana Scully ismét a nyomába erednek."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..