Alien 5(?) – Neill Blomkamp mesél terveiről

Talán már egész sokan tudtok róla, hogy a Prometheus 2 mellett készülget egy hivatalos Alien 5 film, ami eredetileg titokban készült és a rendező twitterén osztotta meg első dizájn ötleteit. Aztán sokat fordult a világ és immár hivatalossá vált, hogy ebből lehet is valami. Ráadásul Sigourney Weaver és Michael Biehn hevesen bólogattak az ügyben, vagyis Ripley-vel indulhatunk neki egy következő kalandnak.

Ami érdekesség, hogy ez a film beékelődhet majd a második és harmadik Alien film közé. A James Cameron által készített darabnak rengeteg rajongója és követője van, egyszerűen kibővítette az idegenek univerzumát számos izgalmas dologgal.

A kérdés ott lapul, hogy a harmadik rész elé hogyan akarják bejátszani ezt a részt, ugyanis az a film pont ott kezdődik, ahol a második befejeződött. A rendezőt kérdezték arról, mi lehet majd a film címe, de erről annyit árult el, hogy az túl nagy spoiler lenne, ha jelen pillanatban kicsúszna a száján.

Azt is megtudhattuk, hogy Ridley Scott Prometheus filmjei miatt meg kellett változtatnia pár részletet, ugyanis így pici az esélye, hogy a két film történetfolyama egymásnak tegyen keresztbe.

[bloody-disgusting]

Be the first to comment on "Alien 5(?) – Neill Blomkamp mesél terveiről"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..