Jurassic City (2015)

jurassiccity_thumbAki nem bír várni nyárig, hogy bemutassák a Jurassic Park hivatalos negyedik részét, a Jurassic World-öt, és egy cseppet sem érdekli a színvonal-csökkenés, annak itt van a Little Dragon Productions (Sand Sharks, Dragon Wasps, Jurassic Attack) legújabb, dinoszauruszok a városban című koncepciója! Mivel nem egy Asylum-kategóriás gyöngyszem, így nem is remélhetünk tőle krónikus agylágyulást okozó dolgokat, ellenben unalmas mint a fene.

A valóságban is bármikor megeshet, hogy egy szupertitkos kormányzati projektből származó raptor-szállítmány felsőbb utasításra, teljesen véletlenül elszabaduljon egy büntetés-végrehajtási intézet alagsorában, ahova a sok valóban rossz és gonosz fazon mellett szintén véletlenül néhány, hangosan házibulizó tinédzser lánykát is beszállítottak…

jurassiccity_1Ezen alaphelyzetből kiindulva a börtönben raboskodó Berényi Miklós leszbikus sunákkal meg az említett tinikkel összefogva próbál valahogy kijutni, miközben lelkiismeretesen egy kiöregedett ügynök siet a segítségükre.

jurassiccity_2Átverve érzem magam. A Jurassic City cím hallatán egy dinóktól hemzsegő város képe jelenik meg előttem, semmiképpen nem egy börtönben játszódó, cellákból a folyosóra, aztán meg vissza menetrendszerű fogócska – bár lehet, hogy bennem van a hiba. (Az Asylum Shapeshifter c. hulladékában is valami hasonlót próbálnak előadni a nettó húsz négyzetméteres forgatási helyszín igénybevételével, bár ott mondjuk nem dinók kergetik a népet, hanem egy román cigány alakváltó!) Egyébként pedig ha nőkre vagyok kíváncsi, hogy mit művelnek úgy un block a börtönben, inkább nézek egy prison pornót…

jurassiccity_3Összefoglalva tehát semmi extra nem történik a produkcióban; szörnyű színészi adottsággal rendelkező egyének menekülnek változatlan helyszíneken unalmasnak tetsző dinók elől, miközben mi halálra unjuk magunkat. Sajnos ez nem az a fajta annyira-szar-hogy-már-jó kategóriás hulladék-csoda, amit mondjuk az Asylum szokott az arcunkba tolni, úgyhogy gyorsan felejtsük el, mert csak időrablás az egész!

Értékelés: 4/10

eyescream

Be the first to comment on "Jurassic City (2015)"

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .