Szellemváros Játék – Utolsó forduló (IV.)

szellemváros4(…) A fal maga volt a tapintható földi borzadály; _____ rémálom-nekropolisza, melyet hatalmas és iszonyatos alakok építettek az idők kezdete előtt, iszonyatos alakok, akik a csillagok közül érkeztek a Földre. Cthulhu fekszik ezen a helyen népével, nyálkás, zöld sírokban, és mérhetetlen idők után ismét gondolatokat küld, melyek rettegést hoznak az érzékenyebbek álmaiba, és a hívőket parancsolóan hívja felszabadító, győzelmes zarándoklatra. (…)


A negyedik forduló kérdése: H.P. Lovecraft novellái alapján Cthulhu milyen (szellem)város mélyén szunnyad? A megfejtésnek a város nevét fogadjuk el!

Elérkeztünk a Szellemváros-játék negyedik fordulójához – már lázasan tervezzük a látogatás menetrendjét, és kíváncsian várjuk, hogy ki lesz az a 2×2 olvasó, aki csatlakozik hozzánk.

A harmadik fordulóra is sok helyes válasz érkezett, ezeket fogadtuk el: Sivatagi rémálom (film) vagy Rémület a sivatagban (könyv).

A negyedik forduló kérdésére a helyes válaszokat jövő hétfő (6.-a) éjfélig várjuk, a szokásos email címre: cinegore@googlegroups.com.

A sorosolás időpontja április 8.-a szerda, 18:00 a nyerteseket ismertetjük oldalunkon is, és természetesen email formájában is megkeressük őket.

Be the first to comment on "Szellemváros Játék – Utolsó forduló (IV.)"

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .