Beaster Day – Here Comes Peter Cottonhell (2014)

beasterday_thumbMilyen agyament baromságot is ajánlhatnék húsvétra, mint amiben egy extra gagyi óriásnyúl terrorizálja a békés kisváros női lakosságát?! Úgy tűnik megtaláltuk a titkos láncszemet a modellasztalon játszódó, old-school trash Night of The Lepus és a pinabubus meganyúl Bunny The Killer Thing között, haha!

 

Miközben a kisváros nagyban készül a tradicionális húsvéti műsorra, egy bődületes ronda, mozgássérült óriásnyúl, szatírokat megszégyenítő érzékkel támadja be a fiatal, félmeztelen lányokat. Répa és nyúlkaka jelzi útját, no meg néhány csonkolt holttest.

beasterday_2A polgármester füves kretén, a rendőrség tehetetlen, így a kutyabefogó csoport egyik helyi hülyéje próbálja meg figyelmeztetni, és egyúttal evakuálni a város lakosságát, persze sikertelenül, aminek diliház lesz az eredménye. De legalább a MegaNyúl is megmutatja magát az ünnepi forgatagban…

beasterday_1Szörnyünk – plakáton mutatott társával ellentétben – egy borzalmasan béna és kezdetleges kutya/patkányfejű lény, amelynek mozgása (rángatása?) külön megérne egy fejezetet, akárcsak a minimális hozzáértéssel készített, számítógépes hentelős trükkök…

beasterday_3Egy ízig-vérig B-filmhez illően, tucatjával találhatunk itt teljesen felesleges (és egy cseppet sem vicces) jeleneteket, borzalmasan kínos karaktereket, semmitmondó dialógusokat meg persze nulla játékot – de ezt már lassan fel sem lehet róni ilyen kaliberű produkcióknak, mert valahogy csak ki kell tölteni a másfél órás játékidőt. Aki bírja az ilyen félelmetesen pihent és zsigerien szar fércműveket, annak talán meg se fog kottyanni, más viszont ne erőszakolja meg az agyát, mert nem lesz neki kellemes, haha!

Értékelés: 4/10

eyescream

Be the first to comment on "Beaster Day – Here Comes Peter Cottonhell (2014)"

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .