Bunny The Killer Thing (2011)

bunny_thumbBizarr ember-nyulakat láthattunk már a Donnie Darko című kultuszfilmben is, de ami itt következik, arra egyszerűen nincsenek szavak. Ezen a 15 perces komikus és egyben bizarr finn alkotáson garantáltan hülyére röhögöd magad, de legalábbis a végén tutira fejedet vered majd a falba, ha nem fetrengsz éppen a földön, haha! Ritka nagy baromság, annyi szent.

Kapásból egy szexjelenettel nyit a film – nem is akármilyennel, van itt sör meg cici, minden, amit akarsz -, majd a vágás után négy fiatalt láthatunk, amint kocsiba szállnak, és egy kutyakiállításra igyekeznek. Útközben elütnek valamit, kiszáll a srác, de a tetszhalott dolog hirtelen felpattan, és tökön harapja, majd a kocsiból kicitálja annak nőjét, és mohón lefetyelni kezdi annak alsóbb régióit, haha! Ezekben a pillanatokban tudatosul a kedves nézőben, hogy a főszereplő lény nem más, mint egy emberi fallosszal rendelkező, humanoid nyúlszörny!!bunny_2

Ezután elkezdi üldözni az egyetlen életben maradt arcot – feltehetőleg, mert rózsaszín pólóján egy szép, míves „Renault-jel” található, majd egy közeli faházban elkezdődik a szexuálisan felfűtött embernyúl attakja… Srác végül úgy ússza meg, hogy pink punci-polóját egy közelben tébláboló kutyára dobja, a felajzott nyúl meg ráveti magát, és szétbaromolja az ebet. Hősünk nem bíz semmit a véletlenre, ezért megcsavarja, majd letépi a nyúl farkát, és saját levágott hímtagjával (!) kezdi pofozni a szőrös melákot – mindezt lassított felvételen keresztül interpretálják felénk, szóval kegyetlen!!

bunny_1

Igényesen kivitelezett elmebetegség, mást nem mondhatok. Technikailag nincs mibe belekötni, mert minden kiváló, és ehhez komoly háttérhez jön hozzá a teljesen elmeroggyant cselekmény, vagyis egy nemileg meglehetősen kiéhezett, vad ember-nyúl! Zseniális, miközben áldozatát próbálja becserkészni, mindenféle szexuális töltető ökörséget mondd neki, és ha eddig nem említettem volna, a történések alatt a nyuszi állandóan a farkát pörgeti, nem mintha nem lenne elég maga a brutális kinézete…

Rövidfilmünk megtekinthető ITT!

Értékelés: 10/10

eyescream

Be the first to comment on "Bunny The Killer Thing (2011)"

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .