Zombie Apocalypse (2011) (Zombi apokalipszis)

zombiapocaly_thumbThe Asylum és SyFy közös produkció. Pont. Isten félrenézett és magára hagyta Sasha Burowt, aki szovjet PDP-11-es szuperszámítógépével újból megmutatta hálivúdnak, hogy merre is van a CGI mennyország!

Zombi apokalipszis után (ki hinné, ezzel a címmel) a túlélők nem tudnak a seggükön maradni és képregényt olvasni, hanem vándorolnak. A sors így összehoz pár embert, akik megbeszélik, hogy áááááálítólag van egy komp ami az egész kontinensen csak egy kikötőből közlekedik, de ha odáig a keleti partról is akár, de eltudod vonszolni magad, akkor az felvesz és egy biztonságos, élhető paradicsomi szigetre visz.

zombiapocaly02Szóval elindulnak, útközben pedig a kevésbé érdekes karakterek elhullnak – illetve mindenki, aki nem Ving Rhames -, hogy pár ember vérpásztás szeme előtt megjelenjen az újrakezdés lehetősége.

zombiapocaly01

Sablon, klisé, papírmasé etc. Semmi újat nem tud felmutatni és gyanítom nem is akart soha. Pusztán csak szórakoztatni akar, ami az utolsó percekig nem jön össze. Viszont a kreatív emberek, akik a forgatás kétharmada alatt mutatóujjukkal a halántékukat dörzsölték és morcos tekintettel néztek maguk elé, egyszerre felsikoltottak, és az égbe kiáltották a megoldást, egy olyan befejezést, amivel emlékezetessé tehetik filmjüket. Óriás zombi tigris! Így már Ving Rhamest is nyugodt szívvel feláldozhatják.

zombiapocaly03

Csak és kizárólag ezekért a pillanatokért érdemes ezt a sok szemetet megnézni. Amikor már elkönyveltem, hogy Trash-hét ide, szerkesztőség oda, de ez csak szimplán egy szarhalom, amiről nem leszek hajlandó írni, jól időzítve pofán basznak egy ekkora flashhel. Nem menti meg a Zombi apokalipszist ez se, de legalább valami kis egyéni ízt kölcsönöz neki. Három pont.

Értékelés: 3/10

Miskei

Be the first to comment on "Zombie Apocalypse (2011) (Zombi apokalipszis)"

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .