Interjú Bruce Campbell-el az Ash vs. Evil Dead közelgő bemutatója és közösségi finanszírozású projekt-terve, a “Last Fan Standing” kapcsán

bruce_thumb.jpgA Horror Society készített interjút Bruce Campbell-el az Ash vs. Evil Dead egyre közelgő bemutatója és Bruce közösségi finanszírozású projekt-terve, a “Last Fan Standing” kapcsán (Az Utolsó Rajongó, aki állva marad).
A Last Fan Standing egy trivia-játék, amit Bruce a rajongókkal szervezett találkozókon szervez (sajnos csak az Egyesült Államokban, ún. “Con-okon”) élő közönség előtt. A közönség mindegyik tagja kap lehetoséget a játékba kerülésre. “Geek” tippelős kérdésekkel (pl: hány gramm súlyú Thor kalapácsa?) a műsorvezető kiválasztja a 4 legjobban tippelő játékost, akik megmérkőznek a végső győzelemért, Bruce játékvezetőként ad ehhez egy igen ütős hátteret.

A kickstarter-gyűjtés ezen a linken található:

https://www.kickstarter.com/projects/1774323088/help-bruce-campbell-fund-the-last-fan-standing/description .

Érdemes végigolvasni a “jutalmakat” és megfontolni a támogatást az európai rajongóknak is, mivel kinek ne érne meg például 500 $-t, hogy Bruce Campbell csináljon egy egyedi hangposta-üzenetet neki ?

bruce01.jpg

Horror Society: Hogyan választjátok ki a résztvevőket a vetélkedőre?

Bruce Campbell: Bejössz (a con-ra). Mindenki kap egy clicker-t, amin tud válaszolni, és négy eloselejtezo kört követoen kiválasztjuk a legügyesebb játékosokat, akik a legjobb válaszokat adták. Ők feljönnek a színpadra, és kezdődik a játék – ennyire egyszerű.

Horror Society: Jöhet egy Ash vs. Evil Dead kérdés is?

Bruce Campbell: Persze!

bruce02.jpg

Horror Society: Mit csinált Ash az utóbbi évek során, amióta utoljára láttuk?

Bruce Campbell: Semmi érdemlegest nem csinált…mindenki nagy sztorikat várt az eltelt évekről – de Ash nem csinált semmit, egyáltalán.

Horror Society: Szimplán élt a lakókocsijában, és ennyi?

Bruce Campbell: Igen. Piált, nőket hajkurászott éjszaka, és kamu sztorikat talált ki, hogy mi történt a jobb kezével.

Horror Society: Most lesz nemsokára a második Bruce Campbell Horror Film fesztivál, amit szervezel.

Bruce Campbell: Valóban, ezen a hétvégén lesz, és nagyon várom, érdekes fellépőlistánk lesz.  Eli Roth is eljön. Tom Holland is érkezik a Fright Night-al. Lesz pár régi dolog, pár újdonság, megadjuk a műfajnak, ami jár.

bruce03.jpg

Horror Society: Mennyi szereped volt a fesztivál-filmek kiválasztásában?

Bruce Campbell: Erre zseniális bíráink vannak. Szabad kezet akartam adni ezeknek a srácoknak, mert nagyon körültekintőek a választásnál, tudják, mit csinálnak, így én hagyom őket – bemutatunk pár jó filmet az embereknek. Türelmes fickók egyébként, leülnek és végignézik az összes alkotást a döntés előtt…

Horror Society: Nagyon szépen köszönjük!

(Horrorsociety.com)

Fixxer

Be the first to comment on "Interjú Bruce Campbell-el az Ash vs. Evil Dead közelgő bemutatója és közösségi finanszírozású projekt-terve, a “Last Fan Standing” kapcsán"

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .