Alien: Covenant – A Prometheus folytatása

Másról sem lehetett hallani, mint hogy jön a folytatás, mely Ridley Scott űreposzának meghosszabbodását jelentheti. A hír igaz, s íme az előzmény trilógia középső darabja (elég idétlen ezt így kimondani), mely kezd erősen körvonalazódni. Scott 1979-ben történelmet írt a legtöbb filmes műfajban, de annál jóval többet adott a világnak az első Alien: egy vadiúj popkulturális adalékot, mely azóta egy valódi univerzummá nőtte ki magát.

Az új sztori a Covenant űrhajóról szól, s persze annak legénységéről. Az emberek nem is gondolják, hogy a bolygó, melyről azt gondolják, lakhatásra alkalmas lehet, maga a pokol, s egyetlen túlélője David (Michael Fassbender). Érdekesség, hogy Noomi Rapace karakterét egy az egyben kihagyták ebből az epizódból és teljesen kapcsolódni fog az eredeti Alien filmhez. Mivel Ridley Scott 3 folytatást tervez, így a harmadik előzmény után feltehetőleg jönni fog egy további folytatás is.

2017. október 6-án mutathatják majd be a mozikban.

[comicbooks.com]

Be the first to comment on "Alien: Covenant – A Prometheus folytatása"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..