A horrorfilm – már kapható a műfaj eredetét boncoló kötet

ahorrorfilm_thumbA tavaly megjelent Fulci – Romero könyvet követően idén újabb kötettel bővülhetnek a hazai horror rajongók polcai. November 6-án megjelent ‘A horrorfilm’, a Filmanatómia sorozat második kötete, amely a horrorfilmek történetét, alműfajainak kialakulását, leghíresebb karaktereit és kulturális hatását mutatja be.

A Dargay Marcell, Huber Zoltán, Kovács Gellért, Orosdy Dániel, Schreiber András, Varga Zoltán és Varró Attila írásait tartalmazó kötet többek között a legkülönbözőbb műfajokat, a horror számtalan hatását, társadalomkritikai vonatkozásait, műfajkeveredéseit veti alapos elemzés alá. A szerzők munkásságát ismerve valószínűleg ismét egy rendkívül profi és tartalmas kötetet kaphatunk kézhez, melynek előszavát ráadásul maga a zombifilmek királya, George A. Romero írta.

Hamarosan olvashatjátok a mi kritikánkat is a kötetről, ha valaki esetleg már előtte kedvet kapna a beszerzéshez, már kapható a boltokban 2790 forintos áron.

ahorrorfilm_borito

Be the first to comment on "A horrorfilm – már kapható a műfaj eredetét boncoló kötet"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..