Lake Placid vs. Anaconda (2015)

lpvsa_thumbA kilencvenes években két nagyágyú állatos horror született a Szörny (1999) és az Anakonda (1997). Mivel az Anaconda 2, inkább a Lake Placid farvizén evezett, és egymás folytatásaiként lehetett értelmezni, ezért igen valószínű volt, előbb vagy utóbb összecsapnak. Erre 2015-ig kellett várni, viszont idén végre egymásnak feszülnek a rémségek, de azért a menetek közti szünetekben lakmároznak egy kis emberhúst is.

Az első ötven perc alibi keresés. Megismerjük a szereplőket – legtöbbjük persze csak zoocsemegeként szolgál -, köztük a félszeműkezűlábú Robert Englundot. Azután jön a második felvonás és kezdődik az ócsószidzsiáj mészárlás. Szerencsére – mit ad Isten-, épp egy egyetemi kappadeltapiomega csapat tölti Black Lake-nél az új tagok beavatási buliját, így legalább bikinis nagycsöcsű csajokat látunk a kegyetlen halál tusa után jobb létre szenderülni.

lpvsa01

Persze vannak töketlen rendőrtisztek, akiket természetesen egy szőrös pi…szóval tökű serriff irányít, és mivel facér ezért a nagy küzdelmek során össze is melegszik a parkőrrel. Kis érdekesség, hogy Yancy Butler harmadszor vállalta el Reba szerepét, a Lake Placid 3., és Lake Placid: The Final Chapter (na persze!) után.

lpvsa02

Szóval az UFO Films és a SyFy csatorna újból megcsinálta (aki a vasárnapi imájában hálát szeretne rebegni ezért a filmért, ezt a két nagystúdiót említse), más kérdés, hogy sajnos biztonsági taktikával játszottak. Ebben a tévés, disznózsírral megkent pokolban öntudatos magabiztossággal írják az X-Monster vs. Y-Monster filmeket, abszolúte egy sémára felhúzva, és még csak meg sem erőltetik magukat, hogy valami eredetiséget vigyenek a történetbe, tudták itt is, a cím eladja magát. Bónuszként azért Freddy Kruegert megszerezték, soványka vigaszt nyújtva ezzel.

Értékelés: 3/10

Miskei

Be the first to comment on "Lake Placid vs. Anaconda (2015)"

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .