ParaNoir Pub – Farsangi buli, élménybeszámoló

pr_thumFebruár első hétvégéjén megtartottuk harmadik közös szervezésű rendezvényünket partnerünkkel, a ParaNoir Pubbal. Halloween és péntek 13 után az esemény tematikája a farsang volt.Ennek megfelelően természetesen jelmezverseny is meghirdetésre került, ezek mellett pedig a szerkesztőségünk által szolgáltatott kvízjáték sem maradhatott el. Csapatunk néhány tagja képviselte az oldalt az este folyamán.

Röviddel 9 óra előtt érkeztünk az addigra már zsúfolásig megtelt pubba, ahol kiváló hangulat fogadott bennünket. Néhány ital elfogyasztása után kezdetét vette a kvízjáték, amire –legnagyobb örömünkre- ismételten nagy érdeklődés volt (egyetlen társaság nem vett csupán részt a játékban, igaz, nekik remek kifogásuk volt, ugyanis egy szót nem beszéltek magyarul, így inkább eltekintettek a részvételtől). Ennek köszönhetően több mint tíz csapat nevezett a versenyre, amelynek fődíja igen kecsegtető volt: a nyertes csapat ugyanis választhatott az ingyen elfogyasztható öt sör, vagy a szintén ingyenes tíz rövidital közül. A körülbelül egy órán át tartó játékot egy, az elérhető maximum tíz pontból nyolcat elérő lelkes asztaltársaság nyerte, akik így, átvehették megérdemelt nyereményüket.

Az este hátralevő része is remek hangulatban telt, amihez hozzájárult a kreatív jelmezeket felvonultató jelmezverseny, valamint a sörivó verseny is. Az előbbi győzteséről készült képet itt láthatjátok:

20160206_233935

Köszönjük, mindenkinek, aki eljött, aki pedig nem tette, ne bánkódjon sokat, hiszen hamarosan újabb közös szervezésű programokkal jelentkezünk!

Absvrd

Be the first to comment on "ParaNoir Pub – Farsangi buli, élménybeszámoló"

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .