Sex medusa a.k.a. Shou xing nan xun (2001)

sexmedusa_thumbAki olvassa most ezt a cikket, az nagy valószínűleg látta már a közelmúltban, szintén szerény személyem (ki más?!) által bemutatott Sexual Parasite: Killer Pussy c. ázsiai szex-horror rettenetet, de míg az a gyakorló elmebetegség komplett jeleit hordozza magán, addig ez a hong kong-i produkció egyszerűen nem tud mihez kezdeni olcsó és ötlettelen mivoltával.

Vegyvédelmi ruhába öltözött egyének kígyókat égetnek el valami titkos laborba, de az egyik tojás idő előtt kikel, és megszökik belőle a monszter, ami aztán egy mezítelen nővé alakulva megpróbál elvegyülni egy amerikai nagyváros utcáin. Az egyik sikátorból aztán egy eléggé lúzernek kinéző csávó szedi fel, és hazaviszi azzal a céllal, hogy ha nem is dugja meg, de legalább majd beleszeret.

sexmedusa_4Később a csávó bemutatja a barátainak, ahol a kígyó-csaj kiválaszt egy férfit, és jól lefekszik vele, majd nem sokkal később felpuffad a hasa, és tojásai lesznek. De hogy ne menjen minden ilyen simán, egy kutató csaj különös dolgokra bukkan vele kapcsolatban..

sexmedusa_1Azt az eshetőséget, hogy erotikus – netán szexuális töltetű jeleneteket tartalmazó film -, hagyjuk is a fenébe, mert egy-két villantásból nem lesz semmi. De nagyjából a horror jelző is mehet a kukába, ugyanis amit ez a film produkál másfél órás játékideje alatt, az inkább nevetséges, mint rémisztő. Egy-két gagyi effektre még legyintenék (nővé alakulás, világító szemek), de amikor egy paraván mögött a csaj sziluettjét mutatják, miközben orbitálisakat nyög szülés címszó alatt, és attól kéne rémült képet vágnom, az azért elég gáz.

sexmedusa-3Meg amúgy is mintha csak A lény című (egyébként elég középszerű) amcsi mozi olcsó, hong-kongi változatát gyártották volna le, csalogató pszeudo-meztelenkedéssel és vérgagyi dolgokkal. Mint amilyen a film végén a főszereplőnk, akire ráadtak egy színes farsangi parókát, szájába meg CGI-nyelvet animáltak a mű-vámpírfogak közé, aztán hadd szóljon! Botrányos.

Értékelés: 3/10

eyescream

Be the first to comment on "Sex medusa a.k.a. Shou xing nan xun (2001)"

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .