A Wet Dream on Elm Street (2011)

wetdream_thumbAz első pornó paródia óta sok hímivarsejt folyt le a garaton és különböző háztartások lefolyóin, itt a Cinegore-on mi is megemlékeztünk pár darabról (Texas Vibrator Massacre, Alkonyat, Ejacula), de most jöjjön a csíkos pulcsis, összeégett rémálom: Freddy Krueger!

Szolid 22 perces szex jelenettel indítunk, egy hölgy a barátjával játszadozik, ám álmából felébredve nem a kedvest, hanem Freddy-t találja maga mellett, akit össze is kever kedvenc színészével Edward James Olmos-szal! Viszont antihősünk megmutatja neki kesztyűjét, amin pengék helyett most vibrátorok sorakoznak, így pedig már más irányt vesz a beszélgetés.

Az Elm Street High School három finoman ribancos kinézettel rendelkező harmincas tanulója épp arról beszélget, milyen misztikus halált halt barátnőjük. Párbeszédükre felfigyel a sex edukáció professzor (szerepben Pisztoly Tomi), aki elmeséli, hogy osztálytársuk alvás közben úgynevezett élvezet-kómába esett, és ennek Freddy Krueger az oka. Freddy ugyanis vibrátor ügynök volt, aki autója csomagtartójából árulta a játékszereket, de az silány minőségű volt. A professzor is vásárolt tőle egy fleshlight-ot (heteroszexuálisoknak gyártott gyönyöreszköz), de kiderült, hogy csak egy zseblámpa van a csomagban, így ő volt az első, aki gyufát dobott szerencsétlenre, aki halála előtt megígérte, hogy a tettesek gyerekein fog bosszút állni, különös tekintettel a lányokra. Ergo ne aludjatok!

wetdream03

Az egyik lány emiatt próbálja ébren tölteni az éjszakát, amire a legjobb módszer a Dead Man Fucking című pornó nézése, de elalszik, Freddy pedig jön! Felébredve az iskolában találja magát, ahol a professzor előveszi a Krueger-kesztyű replikáját, hogy a lány azzal maszturbáljon, ez majd segíteni fog távol tartani a gonoszt. Na persze…

wetdream02

Freddy szerepében Anthony Rosano tetszeleg, aki ugyanebben az évben volt Rocky Balboa, Nixon, Jerry Springer és Elvis is, ez utóbbi alakítása a Hollywood Icons Come to Life-ban volt, ahol halott sztárok térnek vissza dugni. Amúgy a srác cirka tíz éves pályafutása alatt 640(!) filmet tudott le, és dögöljek meg, de itt is nagyszerű Krueger szerepében. Nem csak a maszk, hanem a gesztusok és a hangszín is hasonlít Robert Englundra, ezzel az amúgy nem túl jó paródiát sikerül megmentenie.

wetdream01

A rendező Lee Roy Myers amúgy csak pornó paródiákat gyárt, Seinfeld, Office, Big Bang Theory, Guardians of the Galaxy, Grindhouse, Simpsons és megannyi sikeres sorozat és mozi felnőtt filmes átirata fűződik a nevéhez, és talán e rutin miatt volt, hogy kisujj…akarom mondani a harmadik lábából rázta ki a sztorit, egyszerűen tudta, ez a minimális  odafigyelés, illetve az eredeti Wes Craven horror szeretete is elfogja adni a mozit. Igen, lehetett volna jobb szerintem, de ettől függetlenül röhögni lehet rajta, még egyéb mást is, habitustól függően, szóval:

Értékelés: 6/10

Miskei

Be the first to comment on "A Wet Dream on Elm Street (2011)"

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .