Lion – Rövidfilm hamarosan

lionthumbDavide Melini neve ismerősen csenghet (Dario Argento’s “Mother of Tears: The Third Mother“, “Penny Dreadful“) azoknak, akik velünk tartanak egy ideje, ugyanis a már említett filmeken felül számos rövidfilmet, kisfilmet hozott tető alá és ezekről a Kedves Olvasó is tájékozódhatott. Az olasz származású, de főleg spanyolhonban alkotó rendező-író most ismét hallat magáról.

Soron következő filmje a “Lion” címet kapta és jelenleg az utómunkálatokat végzik rajta. Remélhetőleg Halloween tájékára megjelenhet, s a rendező izgatottan tárja elénk információit:

A sztori szerint a faház, ahol játszódik a történet, egy havas erdő közepén található. A diszfunkcionális családban az alkoholista férfi, a nő, aki nem képes lázadni és a sötét múltú gyermek él együtt. Ám mindez csak a kezdet és nem várt szörnyűségek kerülnek előtérbe…

Szereplők: Pedro Sánchez, Michael Segal (“Colour from the Dark”, “Anger of the Dead”), Tania Mercader.

Luca Vannella (“Thor”, “Harry Potter”, “Apocalypto”, “Heart of the Sea”), Alexis Continente (“Thor”, “Penny Dreadful”), Vincenzo Mastrantonio (“Titanic”, “Moulin Rouge”, “The Passion of Christ”, “Romeo + Juliet”), Bobby Holland (“The Dark Knight Rises”, “Game of Thrones”, “Sherlock Holmes: A Game of Shadows”, “007 – Quantum of Solace”), Ferdinando Merolla (“Troy”, “Gangs of New York”, “Hannibal Rising”), Roberto Paglialunga mind producerként vállaltak munkát a filmben.

A film hivatalos IMDb oldalán még további infókat gyűjthetnek az érdeklődők.

Előzetes:

[hivatalos oldal, facebook, twitter]

Be the first to comment on "Lion – Rövidfilm hamarosan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.