Cinegore – Fantasmania Nyereményjáték

Újabb nyereményjátékra invitálja a Kedves Olvasókat a Fantasmania játékbolt, mely keretén belül nyertest hirdetnek ki. A nyertes a következő ajándékot kapja majd:

Részt venni egy könnyed űrlap kitöltésével lehet! A nyertes választhatm hogy a 10cm-es Darth Vader, Lázadó katona vagy R2-D2 figurák közül ő melyiket szeretné hazavinni. Ők, és még több, mint százféle Star Wars figura kapható is az oldalunkon, itt:
http://fantasmania.hu/star-wars-figura-c-137.html

A nyereményjáték facebook kiírásához kommentelve lehet szólni, hogy melyik választható Star Wars figura tetszene jobban.

https://www.facebook.com/fantasmania

Ez a rész nem kötelező, de Bónusz Nyerési Eséllyel jutalmazzuk, mert aki: 1. lájkolja az oldalunkat, 2. kommenteli, hogy melyiket szeretné és 3. megosztja a képet, annak esélye lesz a Bónusz Nyertesként kapni egyet a három figurából, méghozzá azt a példányt, amit bekommentelt. A nyereményeket a Fantasnmania oldal biztosítja!

A játékra a válaszokat december 11-ig várjuk és biztosan pár napig tart az összesítés és sorsolás, így december 13. után várható az eredményhirdetés.

A részvételhez a következő űrlapot kell helyesen kitölteni:

Kitöltöm az űrlapot

Jó játékot kívánunk!

Be the first to comment on "Cinegore – Fantasmania Nyereményjáték"

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .