Sorority Slaughterhouse (2016)

sshouse_thumbMivel nem tudtam értelmesebben elütni az időmet, nekiálltam megnézni ezt az agyatlan marhaságot, mely nagyjából arról szól, hogyan gyilkolja le a bikinis csajokat egy Eric Roberts hangján beszélő aprócska játékbohóc. Ugye milyen formabontó és eredeti koncepció?!

A kezdő képsorok alatt láthatjuk, ahogy a kollégium igazgatója (Eric Roberts) éppen az exével beszél telefonon, majd pedig a szakítási ajándékként küldött bohóc figura ráveszi, hogy lője fejbe magát. Ezután pedig a lelke valahogyan átköltözik a babába, és egyenként kezdi el legyakni a kolesz butábbnál-butább, de legalább bikinibe öltözött szépségeit…

sshouse_1David DeCoteau filmje gyakorlatilag semmiben sem különbözik a Puppet Master sorozattól, és az egyéb hasonszőrű gyilkos báb a hús-vér emberekre támad c. koncepciótól, de legalább király a posztere. Merthogy más pozitívumot nem találni ebben a bűnös élvezetben, bármennyire is előrevetíti a csaj-koleszos helyszínválasztás a pucérkodás intézményét. Ez sajnos ez elmarad, ahogy bármiféle szórakoztatást előidéző kellék.

sshouse_2Kapunk helyette egy Eric Roberts szinkronhangján gügyörésző és gagyi gyilkosságokban jeleskedő (általában félig vagy saját szemszögéből mutatott) Bobo bohócot, meg rengeteg komikusnak szánt indokolatlan időhúzást, merthogy valahogy ki kell tölteni másfél órát. Összegezve tehát semmivel sem jobb vagy rosszabb, mint más, életre kelt bábukkal vagy babákkal operáló vicces gagyiság, így aztán egyedül a bűnös élvezetek kedvelői lelhetnek benne némi vigaszt.

Értékelés: 4/10

eyescream

imdb-share-logoyoutube-logo

Be the first to comment on "Sorority Slaughterhouse (2016)"

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .