Night of The Living Dead: Death Valley (2011)

noldcomic_thumbAz Avatar Press, George A. Romero klasszikusára (Night of the Living Dead) épülő képregény-sorozatának eme sokadik változatában a fiatalok ezúttal egy mindentől távoli sivatagba indulnak vakációzni, hogy aztán egy szekta jóvoltából újra zombik ellen kelljen harcolniuk. Félmeztelenül. Vagy éppen bikiniben. Zombikkal. Néha pedig szektások ellen. Bikiniben, félmeztelen szektások ellen… a variáció gyakorlatilag kimeríthetetlen, hahaha!

Történetünk gyakorlatilag a faék egyszerűségével bír: egy baráti társaság a nagyváros zaját elhagyva a kaliforniai sivatagba indul az önfeledt kikapcsolódás jegyében (verdák, fű, pia no meg persze szex), de aztán egy közeli tanyán vallási fanatikusokból álló csoportosulás, és azok házilag nevelt élőhalottjai keresztbe húzzák terveiket.

noldcomic_1

Mike Wolfer (író) és Dheerai Verma (rajzoló) duója elég korrekt munkát végzett. Habár igyekeztek a történetbe csempészni valamiféle csattanót, azért nem bonyolítják felesleges szálakkal a cselekmény lineáris folyását. A rajz-technikára még ennyi panasz sincsen. Főleg, mert minden egyes szituációban igyekeztek a lehető leghangsúlyosabban megmutatni a női idomokat és domborulatokat, nem egyszer kendőzetlenül elénk tárni, mi is van a textil alatt. De a panelkezelésre sem lehet egy rossz szavunk, ahogy a zombik hentelése vagy a konstans vérspriccelés is ott van a szeren.

noldcomic_2

Summa summarum, aki egy kicsit is affinitást érez a George A. Romero örökségének egy könnyebb hangvételű (dögös női testekben tobzódó) feldolgozásához, annak kiváló szórakozást nyújthat ez az ötfüzetes kiadvány, részenként alig 25-25 oldallal.

Értékelés: 8/10

eyescream

Be the first to comment on "Night of The Living Dead: Death Valley (2011)"

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .