Supernatural Tales (2012)

supernaturaltales_thumbMivel filmünk alapvetően egy antológia – amik iránt köztudomásul gyengéd érzésekkel viseltetek -, és ráadásul még dán is, így duplán illett tematikus hetünkbe. Habár a gyűjtemény hivatalosan egy 280 perces, 16 filmet tartalmazó dupla DVD-ként látott napvilágot, nekem csak az első két kisfilmet (vagy az azt magában foglaló verziót) sikerült beszereznem, mintegy hetven perces játékidővel.

Első epizódban egy tv-stáb tagjai eltévednek az erdőben, hogy egyáltalán nem jutnak ki, ráadásul valami idegen fazon űz velük fura praktikákat, a másodikban pedig egy szeánsz rosszul elsült szeánsz következményeit láthatjuk.

supernaturaltales

A grindhouse hangulatú részeket úgy kellett szó szerint végigszenvednem, annyira laposak és unalmasak. Művészi szempontból érdekes lehet a naturalisztikusan olcsó megoldások, és a horror helyetti költségtakarékos thriller-szerű hangulatfokozás, izgalmaknak viszont nyoma sincs. Amatőr próbálkozásnak minősíteném, egyébiránt pedig senkinek nem javasolnám megtekintésre.

Értékelés: 3/10

eyescream

 imdb-share-logoyoutube-logo

Be the first to comment on "Supernatural Tales (2012)"

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .