Horror a Titanic Filmfesztiválon – ezeket a filmeket nézheted idén

Nyilvánosságra hozták a 2018-as, jubileumi 25. Titanic Nemzetközi Filmfesztivál programját, amelyben ezúttal is helyet kapott a Sötét oldal szekció. Lássuk, idén mit hoztak el hozzánk a nemzetközi filmesek.

A Sötét oldal az elmúlt években olyan remek filmeknek adott otthont, mint például a Bone Tomahawk, a The VVitch vagy éppen a francia kannibálhorror, a The Raw. Az “emberevés szerelmesei” idén is megkaphatják betevő falatjukat, hiszen egy brazil horror-komédia révén ezúttal is fröcsögni fog a vér a filmvásznon. A Kannibálok egyetlen mellett egy francia akciófilm és egy portugál-arab-orosz-spanyol dráma-horror színesíti a Sötét oldalt.

Íme a három film tartalma:

Az elveszett lelkek erdeje (The Forest of the Lost Souls, 2017)

Az elveszett lelkek erdeje sűrű és lehagyatott rengeteg Portugáliában, az öngyilkosok legkedveltebb célpontja végső tettük végrehajtásához. Egy nyári reggelen két embert találkozik itt, a fűk sűrűjében. Carolina, a pszichésen instabil fiatal lány minden halállal kapcsolatos dolgot érdekesnek és szórakoztatónak tart. Ricardónak, a szomorú idős férfinak lánya, Irene halála óta nincs miért élnie. Irene ugyanebben az erdőben, egy jeges tóban vetett véget életének egy romantikus fogadalom miatt…

A bosszú (Revenge, 2017)

Három jómódú családfő a vadászatot választotta a hétköznapi stressz levezetésére. Éves találkozójukra érkeznek a sivatagba, de szokásuktól eltérően egyikük szívdöglesztő fiatal szeretőjével érkezik. A lány hamarosan nem csak a férfiak vágyálmainak középpontjába kerül, hanem célkeresztjükbe is.

Kannibálok egylete (The Cannibal Club, 2018)

Otavio és Gilda gazdag házaspár, a brazil felső tízezer tagja. Van egy furcsa szokásuk: rendszeresen elfogyasztják alkalmazottaikat. Otaviónak privát biztosítási cége van, és a Kannibálok Egyletének oszlopos tagja. Egy nap Gilda véletlen felfedez egy titkot Borgessal, a nagy hatalmú politikussal és az Egyetlen vezetőjével kapcsolatban, és ez veszélybe sodorja a házaspár életét.

A vetítések időpontjáról, valamint a fesztivál további filmjeiről az online műsorfüzetben találsz további információkat.

Be the first to comment on "Horror a Titanic Filmfesztiválon – ezeket a filmeket nézheted idén"

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .