Jön a Defekt – Kitamura újra rémiszt!

Ryuhei Kitamura, az Éjféli etetés, a No One Lives, valamint két kultikus alkotás, a Versus és az Azumi rendezője bűnösen szórakoztató horror-thrillerjében sokadszorra is megmutatja, hogy kevesen képesek nála mesteribben adagolni a feszültséget. A Downrange – Defekt egy váratlan fordulatokban bővelkedő film, mely nézőjét az első perctől fogva megragadja, és nem ereszti el egészen a lezárásig.


Egy fiatalokból álló baráti csoport tagjai izgalmas ötletnek tartják, hogy egy hosszú felfedezőútra induljanak, így szakadva el a szokványos napok unalmától, ám amikor autójuk defektet kap egy elhagyatott úton, akkor az, ami korábban még ideális kikapcsolódásnak tűnt, egyenesen rémálommá válik. Térerő nincs, segítséget senkitől sem tudnak kérni, és kiderül, hogy a defekt okát nem a véletlen számlájára kell írni. Valahol a távolban ugyanis egy mesterlövész figyeli őket, amikor pedig eldördül az első lövése, a csapat azonnal megtapasztalja, milyen érzés űzött vadnak lenni…

A híresen brutális filmjeiről ismert japán direktor másfél órás horror-thriller produkcióját – főbb szerepekben: Kelly Connaire, Stephanie Pearson, és Rod Hernandez – a Wolf Films-nek köszönhetően október 25-től láthatjátok szinkronosan a magyar mozikban!

SZINKRONOS ELŐZETES: https://www.youtube.com/watch?v=9a4J9AgZJHk

Be the first to comment on "Jön a Defekt – Kitamura újra rémiszt!"

Leave a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .